Iklan

PESANAN PENAJA ^-^

A little note for all my readers...Semua foto2 dalam blog aku ni, kalau xde tag 'adialuvluze.blogspot.com' @ 'adialuvezul.blogspot.com' @ 'adialuze4eva.blogspot.com' tu biasa nye courtesy of google (Thanks google!!)...Kalau ada tag tu, harap uols tak men 'copy paste ' tanpa kebenaran ye...That's all for now!! Thanks for reading my Blog!!! ENJOY yaaaa....

Happily Married

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Sunday, July 7, 2013

Aktiviti Hujung Minggu

Sabtu ahad yang terakhir sebelum umat Islam seluruh dunia berhenti makan pada siang hari selama sebulan. Alhamdulillah... Ramadhan datang lagi.

Hujung minggu ni, misi utama adalah menghabiskan bacaan 2 novel yang baru aku beli ... Hehehe ... Hobi sebelum kawin telah timbul semula .. Muahahahaha ...

Playboy Itu Suami Aku (PISA). Novel yang dah lama aku cari di kedai-kedai buku. Akhirnya aku berjaya memilikinya dengan membuat belian terus dari laman web Kaki Novel. Harga pun dapat diskaun sebab jadi ahli. Yesssss!!!! Akhirnya aku berjaya memiliki karya terbaru dari Suri Ryana ni... Hehehhe

Suami Aku Ustaz. Kalau PISA td aku beli setelah membaca manuskrip raw dari blog Suri Ryana, novel yang ini aku beli gamble je. Baca sinopsis macam seronok... Tapi .... Memang seronok pun !!! Thehehhe..

Siap ada pengajaran lagi. Ada selit sikit-sikit pasal hadis dan juga pasal sejarah Islam. Sesuatu yang baru laaa ... Best! Dengarnya novel ni nak difilemkan. Adi Putra jadi hero dan Nora Danish jadi heroin. Kalau tak silap aku laaa .. Huhuhu ..

Okla. Cukup la rasanya bebelan aku hari ni ye. Nanti senang aku membebel lagi ... Hehehe

Wsalam wahai sahabat2 semua !! ^_^

1 comment:

boni kacak said...

playboy itu suami aku macam best je

KLIK KAT SINI UNTUK JOIN SATU BENDA BEST PUNYE ^_^

Tengok Iklan Dulu