Iklan

PESANAN PENAJA ^-^

A little note for all my readers...Semua foto2 dalam blog aku ni, kalau xde tag 'adialuvluze.blogspot.com' @ 'adialuvezul.blogspot.com' @ 'adialuze4eva.blogspot.com' tu biasa nye courtesy of google (Thanks google!!)...Kalau ada tag tu, harap uols tak men 'copy paste ' tanpa kebenaran ye...That's all for now!! Thanks for reading my Blog!!! ENJOY yaaaa....

Happily Married

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Tuesday, August 7, 2012

Celoteh Ramadhan 18 : Almond London versi AdiaLuze ^^

بسم الله الرحمن الرحيم
السلام عليكم


Aduyaii ... Lenguh gak tangan buat kuih raya ni rupanya yeee ... Tapi, sangat-sangat ENJOY !!! ^^ ... Yela. Walau takde mixer, aku tetap berjaya menyiapkan jugak biskut Almond London yang kuidam-idamkan selama ini. Thehehee .. (walaupun tak berapa nak rapuh ... terlebih tepung kot .. huhuhuuhu).


Ok. Mehla tengok hasil kerja tangan aku selama lebih kurang 6 jam semalam. Minggu depan sambung wat lagi dan nak cuba buat Biskut Oreo Black Beauty plak ... Semoga menjadi la hendaknyaa ... Ahaksss ...




Hasil sepahan dari kerja tanganku (gambar atas) Huhuhuu




(Gambar atas) Biskut 'togel' sebelum di'dandan' dan di bakar ...






(Gambar atas) Beginilah hasilnya setelah di'make-up'kan. Walau tak secantik mana, Alhamdulillah, akhirnya dapat jugak aku buat biskut ini buat julung-julung kalinyaaaa ....^_____^

Next in the list :
  • Oreo black beauty
  • Tat gulung
Semoga aku diberi kesihatan dan kekuatan untuk membuatnya. Insyallah ...

W'salam...

Adiosss...

6 comments:

lina said...

salam aida - comel sgt...nak ras boleh ngeh..ngeh

lina said...

aida ada seni la kerja aida ni..mmg ada bakat la....

fairus said...

BAK SINI SEBALANG.. :)

fairus said...

PS : TOLONG EMAIL PADA SAYA NAMA PENUH DAN ALAMAT. EMAILKAN DI fairusmamat@yahoo.co.uk TERIMA KASIH.

reenapple said...

pergh.. akak buat sendiri ke??sorang?/ Tabik la.. eheh. Saya lmbat lagi nk buat biskut raya.. pandai makan aje..

nik ros said...

sedap nya tgk biskut raya

KLIK KAT SINI UNTUK JOIN SATU BENDA BEST PUNYE ^_^

Tengok Iklan Dulu