Iklan

PESANAN PENAJA ^-^

A little note for all my readers...Semua foto2 dalam blog aku ni, kalau xde tag 'adialuvluze.blogspot.com' @ 'adialuvezul.blogspot.com' @ 'adialuze4eva.blogspot.com' tu biasa nye courtesy of google (Thanks google!!)...Kalau ada tag tu, harap uols tak men 'copy paste ' tanpa kebenaran ye...That's all for now!! Thanks for reading my Blog!!! ENJOY yaaaa....

Happily Married

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Wednesday, September 19, 2012

Kelantan 2012 : Satu Kenangan Indah ^^

بسم الله الرحمن الرحيم
السلام عليكم

Lamanye tak berupdate blogku ini .. Huhuuu .. Nak citer pasal Raya pun, Raya dah beberapa hari abis. So, aku just nak berkongsi beberapa keping gambar masa aku hantar adik laki aku mendaftarkan diri ke Universiti Malaysia Kelantan (UMK) pada 1hb September hari tu.

Buah Jambu Epal

My sis, My Mom and Me

My Parent

Me and My sista ^^

Us Again .. ^^

3 VVIP in My Life ^^

My Dad .. Sempoooiii ..

Me and My Hubby
Lama giler baru aku sempat nak update kan. Hehehe .. Anyway, kami pergi berlima je. Aku, laki aku, adik aku, Cikgu Maiza, dan kedua orang tua aku. Abah aku yang selama ni susah sangat nak bawak pergi jenjalan tetiba plak leh ikut .. Nak jumpa Nik Aziz katanyaaa .. Ahaksss ...

Apapun, kalau korang memang nak bercuti kat Kelantan ni, 3 hari memang tak cukup. Kami hari tu pun cuba gak pergi ke semua tempat-tempat yang menarik walau pun sekejap-sekejap. Dapatla jugak pergi ke Pasar Siti Khadijah, Wakaf Che Yah ngan Rantau Panjang. Otw balik tu sempat la singgah kat hentian Sungai Belum. Tumpang solat.






Apa-apapun, walau sekejap, rasa sangat seronok kerana at last, dapat gak bawak kedua orang tua aku pergi berjalan ke negeri orang. Walau tak jauh mana, tapi sekurang-kurangnya, nampak la jugak keterujaan diaorang tu ... ^^ .. Insyallah, next time, a lot more interesting holidays await us .. yeaaayyyyy !!!

Nota : Masa dalam perjalanan balik, ingat nak try lalu Gerik, tup-tup tersesat jalan sampai nak masuk ke Kulim, Kedah .. Haru betul laaa .. Tu laa .. Dalam keta bergelak ketawa tak hingat !! Theheheee ..

W'salam ..

Adioss ...

2 comments:

JaSSNaNi said...

wow.. jalan2 kelantan.. best nye...
saya suka jambu epal tu.. hari tu gi Cameron beli kat sana.. best.. simpan dlm peti sejuk.. rangup sangat.. yang penting tak payah guna asam pun.. dah sedap sangat... kan kan.

boni kacak said...

mana satu awak tu? bertudung biru ke bertudung hitam??

KLIK KAT SINI UNTUK JOIN SATU BENDA BEST PUNYE ^_^

Tengok Iklan Dulu