Iklan

PESANAN PENAJA ^-^

A little note for all my readers...Semua foto2 dalam blog aku ni, kalau xde tag 'adialuvluze.blogspot.com' @ 'adialuvezul.blogspot.com' @ 'adialuze4eva.blogspot.com' tu biasa nye courtesy of google (Thanks google!!)...Kalau ada tag tu, harap uols tak men 'copy paste ' tanpa kebenaran ye...That's all for now!! Thanks for reading my Blog!!! ENJOY yaaaa....

Happily Married

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Monday, October 22, 2012

Sorry .. We Are Closed ...

Assalammualaikum...

Memang berat rasa hati nak bagitau .. tapi aku terpaksa jugak bagitau .. Dengan rasa berat hati, dengan rasminya, aku mengumumkan bahawa blog "adialuvluze.blogspot.com" akan berhenti beroperasi buat sementara ....
 

Ucapan MAAF andai selama aku berblog ni, ada sesiapa yang pernah terguris dengan penulisan aku samaada disengajakan ataupun tidak ..


Ribuan TERIMA KASIH buat semua yang selama ini rajin membaca blog aku ini .. Insyallah, lain masa, kita akan berjumpa lagi di alam maya dalam laman yang berbeza tapi tetap dimiliki oleh orang yang sama ^_____^


W'salam...

Adiosss...

4 comments:

lurun namzar said...

hukhuk. :( nanti akak pos n3 balik yer.

boni kacak said...

eh..kenapa ni??? nak menghilang ke mana??

AdiaLuze said...

lurun namzar : Insyallah ^^

boni kacak : Hehehe .. tak kemana2 .. ada je kat alam realiti ni .. ^^

sahromnasrudin said...

assalamualaikum..

pergi bercuit ya?? selamat bercuti ya

KLIK KAT SINI UNTUK JOIN SATU BENDA BEST PUNYE ^_^

Tengok Iklan Dulu