Iklan

PESANAN PENAJA ^-^

A little note for all my readers...Semua foto2 dalam blog aku ni, kalau xde tag 'adialuvluze.blogspot.com' @ 'adialuvezul.blogspot.com' @ 'adialuze4eva.blogspot.com' tu biasa nye courtesy of google (Thanks google!!)...Kalau ada tag tu, harap uols tak men 'copy paste ' tanpa kebenaran ye...That's all for now!! Thanks for reading my Blog!!! ENJOY yaaaa....

Happily Married

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Monday, December 31, 2012

Di Sebalik Kekurangan Tersembunyi Kelebihan





Betul kan ... ? Sebagai manusia kita memang suka tengok dan teringin memiliki apa orang lain ada dan jarang sangat kita nak bersyukur dengan apa yang kita ada ... Hurmmmm ...

Marilah kita renung-renungkan dan fikir-fikirkan buat kebaikan bersama .. In Shaa Allah ... Kita akan jadi Hamba yang lebih bersyukur dan menghargai apa yang kita ada ..

Sekian dulu .. Wassalam ..

3 comments:

trah zain said...

menarik gambar tu akak (^___^)
betul, kita kena bersyukur..hehe

boni kacak said...

jadi..lepas ni.. kita kena sentiasa bersyukur dengan apa yang kita ada dan miliki :)

fairus said...

BAGI SAYA, CUKUPLAH SEKADAR SEDERHANA MENGIKUT KEMAMPUAN SENDIRI..

KLIK KAT SINI UNTUK JOIN SATU BENDA BEST PUNYE ^_^

Tengok Iklan Dulu