Iklan

PESANAN PENAJA ^-^

A little note for all my readers...Semua foto2 dalam blog aku ni, kalau xde tag 'adialuvluze.blogspot.com' @ 'adialuvezul.blogspot.com' @ 'adialuze4eva.blogspot.com' tu biasa nye courtesy of google (Thanks google!!)...Kalau ada tag tu, harap uols tak men 'copy paste ' tanpa kebenaran ye...That's all for now!! Thanks for reading my Blog!!! ENJOY yaaaa....

Happily Married

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Tuesday, January 1, 2013

2013 ... Alhamdulillah .. I'm Still Alive





Tahun akan sentiasa berganti tahun. Umur akan sentiasa meningkat. Masa depan adalah pasti dan masa silam ada sesuatu yang perlu kita jadikan iktibar dan perbaiki.

Seperti tahun-tahun sebelumnya, semoga tahun 2013 ini memberikan kita semua lebih ...

  • KEBAHAGIAAN
  • KETENANGAN
  • KESEJAHTERAAN
  • KEKUATAN IMAN, TAKWA, LAHIR & BATIN
  • KEREDHAAN DARI-NYA
  • KESIHATAN
  • KESELESAAN

Walau macamana sukarnya hari-hari yang mendatang, kita kena sentiasa mengingatkan diri sendiri untuk sentiasa MENGHARGAI dan MENSYUKURI setiap detik dan saat kita masih diberi peluang untuk terus HIDUP dan berpeluang untuk sentiasa memperbaiki diri sendiri kearah yang lebih baik .. In Shaa Allah ...

So, enjoy u'r life, have fun, and please don't forget HIM .. the one and only that will always be there for you no matter when you sad or happy ... Kita ingat ALLAH, In Shaa Allah, DIA akan sentiasa ada untuk kita .. Amin ... ^^




7 comments:

reenapple said...

Selamat tahun baru 2013 juga Kak... moga3 tahun ni penuh makna dari sebelum nya.. =)

boni kacak said...

sentiasa kena ingat pada Dia... itu adalah kewajipan kita :)

L said...

amin.. =)

sahromnasrudin said...

assalamualaikum..ape khabar puan belog?

fairus said...

ALHAMDULILLAH.. SEMOGA TERUS MENCARI KEJAYAAN DI DUNIA DAN DI AKHIRAT..

boni kacak said...

betul tu.. jangan sesekali lupakan DIA :)

boni kacak said...

eh, saya dah pernah komen kat sini.. baru perasan.. dah kenapa tak update lama ni???

KLIK KAT SINI UNTUK JOIN SATU BENDA BEST PUNYE ^_^

Tengok Iklan Dulu