Iklan

PESANAN PENAJA ^-^

A little note for all my readers...Semua foto2 dalam blog aku ni, kalau xde tag 'adialuvluze.blogspot.com' @ 'adialuvezul.blogspot.com' @ 'adialuze4eva.blogspot.com' tu biasa nye courtesy of google (Thanks google!!)...Kalau ada tag tu, harap uols tak men 'copy paste ' tanpa kebenaran ye...That's all for now!! Thanks for reading my Blog!!! ENJOY yaaaa....

Happily Married

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Monday, May 2, 2011

Entri EMO Dari Aku

Assalammualaikum...

Penantian adalah sesuatu yang meresahkan ... kan??? Menanti dalam ketakpastian adalah lebih meresahkan ... Dan ... Menanti dengan sesuatu untuk dipertaruhkan adalah lebih,lebih,lebih meresahkan ... Hmmmmmphhh ...
 
  
Ada banyak perkara dalam dunia ni diluar jangkaan dan kehendak kita ... Tapi, aku percaya bahawa setiap apa yang berlaku di dalam kehidupan kita adalah yang terbaik untuk diri kita ... Allah lebih tahu ...

Mungkin sekarang kita tak nampak kebaikan itu, tapi, lama kelamaan, kita pasti akan menyedarinya ... Yang penting, kita sentiasa membuka hati kita untuk menerima sesuatu kebenaran itu, walau sepayah mana pun untuk menerimanya ....

Hari ni aku agak beremosi .. Tak tau kenapa ... Banyak sangat 'bendanya' yang aku fikirkan dan rancangkan ... Segala2nya hanya dengan keizinan Allah sahaja baru akan menjadi kenyataan ... Semoga Allah mengizinkannya ... Ammmiiiinnnnn ....


W'salam...

Adiosss...


 

3 comments:

padlie said...

Semoga apa yg dirancang berjalan lancar.. InsyaAllah..

AdiaLuze said...

padlie : Insyaallah .. Amiiinnn ... :)

HazIQAH iKkI hAZiq said...

Insya Allah..akak selagi niat kita betul..Insya Allah...Allah akan bantu..betul kak saya pun sedang menunggu nak masuk U nie huhu...kita merancang tapi Allah yg tentukan....Sehebat mana perancangan kita perancangan ALLAH lebih hebat...n-n

KLIK KAT SINI UNTUK JOIN SATU BENDA BEST PUNYE ^_^

Tengok Iklan Dulu