Iklan

PESANAN PENAJA ^-^

A little note for all my readers...Semua foto2 dalam blog aku ni, kalau xde tag 'adialuvluze.blogspot.com' @ 'adialuvezul.blogspot.com' @ 'adialuze4eva.blogspot.com' tu biasa nye courtesy of google (Thanks google!!)...Kalau ada tag tu, harap uols tak men 'copy paste ' tanpa kebenaran ye...That's all for now!! Thanks for reading my Blog!!! ENJOY yaaaa....

Happily Married

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Tuesday, May 17, 2011

Tentang Zaman Sekarang dan Aku Yang Tak Sihat .. Uhuk3

Assalammualaikum... 


Tadi dok belek2 FB *setelah sekian lama tak membukanye ... hehehe* ternampak FB kazen aku yang memberitahu tentang blog barunye ... Ish,ish ... sedar tak sedar, dah besar rupanya kazen aku ni laaa.. Cam baru semalam je aku tolong makcik aku jagakan dia masa cuti sekolah ... Owwhhh .. Miss those time soooo much !!!


Tetiba rasa diri ni dah tua la pulok ... Hmmmm .. Takpela!! Umo kan hanya pada angka ... Yang penting, hati kita sentiasa MUDA .. Tapi, jangan la sampai lupa diri pulak yeee .. Hakhakhak ....




Aku sebenarnye ada banyak menda nak citer, tapi dek kerana kesihatan agak terganggu hari ni, hasrat tersebut terpaksa dilupakan sementara ... Satu hari ni,aku layan tido je sebab kepala agak BENGONG ... Huhuhu ...




Malam karang pun plannye nak berblog, tapi tengok la camne .. Esok aku masuk keje pagi, jadi takleh la nak tido lambat2 .. Ni pun air idung asik meleleh jeee ... 


Bersin jangan cakap laa .. Hampir2 sesak nafas aku dibuatnye dek kerana asik dok sebut nama hashim2 jeee .. Yang laki aku plak, ada ke dia suruh sebut nama dia bila bersin ... Ado? ... Isshhh ... Macam2 ... Aku nak gi buang air idung ni ... Nanti le kita sambung lagi yeee .. !!
P/S : Amboi ... Hodohnye ghuper aku sakit .. Hikhikhik

W'salam... 

Adiossss... 

 

6 comments:

cikpuanhady said...

semoga cepat sembuh dear..

nak jemput join ga coz dear ada kelebihan dalam ga ni..

Jom join :Nak menang souvenir dari Swiss? Meh join MBS Giveaway

Belog kami :Notre Belle Histoire

mamasuri said...

syok leh bukak fb..skrang sy ni memang takleh nak bukak fb time ofis..kena block...huhuhu

sahromnasrudin said...

assalamualaikum..

kami doakan cepat sembuh ya

lina said...

aida - semoga cepat baik ekkk :)

Fyqa said...

hee. jga ksihatn ye sis :)

AdiaLuze said...

cikpuanhady /sahromnasrudin /lina / Fyqa : Terima kasih untuk doa kalian .. Amiiinnn ;)

mamasuri : Kita serupaaa .. huhuhu

KLIK KAT SINI UNTUK JOIN SATU BENDA BEST PUNYE ^_^

Tengok Iklan Dulu