Iklan

PESANAN PENAJA ^-^

A little note for all my readers...Semua foto2 dalam blog aku ni, kalau xde tag 'adialuvluze.blogspot.com' @ 'adialuvezul.blogspot.com' @ 'adialuze4eva.blogspot.com' tu biasa nye courtesy of google (Thanks google!!)...Kalau ada tag tu, harap uols tak men 'copy paste ' tanpa kebenaran ye...That's all for now!! Thanks for reading my Blog!!! ENJOY yaaaa....

Happily Married

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Monday, October 24, 2011

Apa Komen Anda ??

بسم الله الرحمن الرحيم
السلام عليكم


 


Agak-agak, kalau kena sound camni, baru paham  kot kaaannn  .. Ahakssss

W'salam

Adiosss...


3 comments:

JaSSNaNi said...

hmmmmm... biar betul ade sign camtu.. kat mana ni?

AdiaLuze said...

JaSSNaNi : Hehehe .. Ntahlee .. Terjumpa dalam email ada org yg hantar .. klako la pulak rasa .. tu yg tepet je kat sini tu :)

lina said...

salam aida - pada kak ina hebat org yg tulis tu...sbb itulah kenyataan nya...pada hari ini ...tag line ' satu m'sia rakyat didahulukan' hebat kan!

KLIK KAT SINI UNTUK JOIN SATU BENDA BEST PUNYE ^_^

Tengok Iklan Dulu