Iklan

PESANAN PENAJA ^-^

A little note for all my readers...Semua foto2 dalam blog aku ni, kalau xde tag 'adialuvluze.blogspot.com' @ 'adialuvezul.blogspot.com' @ 'adialuze4eva.blogspot.com' tu biasa nye courtesy of google (Thanks google!!)...Kalau ada tag tu, harap uols tak men 'copy paste ' tanpa kebenaran ye...That's all for now!! Thanks for reading my Blog!!! ENJOY yaaaa....

Happily Married

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Wednesday, October 26, 2011

Hepi DEEPAVALI/DIWALI Warga Malaysia !!

بسم الله الرحمن الرحيم
السلام عليكم

Selamat Hari Deepavali buat mereka-mereka yang beragama Hindu !!!!!! ^^



Beruntungnya la kita hidup dalam negara yang berbilang kaum ni kan. Negara dimana setiap perayaan dapat diraikan dengan keadaan yang sama sahaja meriahnya. Baik Tahun Baru Cina, Deepavali, Hari Raya maupun Krismas. Semuanya disambut dengan cara masing-masing.


Satu fakta yang paling pasti, setiap kali ada perayaan-perayaan seperti ini, kita semua berpeluang untuk CUTI !!!! Yeaaayyyyyy !!!! Tak kiralah samada sehari atau seminggu, yang penting kita boleh bercuti dari melalui hari-hari kerja di pejabat yang kadang kala terlalu memeningkan kepala ... Betul tak ?? Thehehehe ...


Hari ini aku menghabiskan masa hanya di rumah. Mengemas rumah, membasuh, memasak, menonton tv, dan melayari internet .. Aaaaahhhhhhh ... Heaven !!!! ^_^


Kepada mereka-mereka yang tak bercuti tu, jangan la susah hati ye. Apa yang pasti, gaji kalian untuk hari ni pasti dibayar DOUBLE ! Untung aaaarrrr ... Hehehe ...


Apapun, kita kena sentiasa bersyukur kerana diberi peluang sekali lagi untuk 'berjumpa' dengan perayaan kita masing-masing untuk tahun ini. Tahun depan tak tau lagi, jadi hargailah apa yang kita ada hari ini dan saat ini okey ... ENJOY !!!!


W'salam

Adiosss...




2 comments:

Redbloodsnow said...

hepi deepavali. weols kat sarawak tak public holiday semalam :(

reenapple said...

selamat makan muruku..=)

KLIK KAT SINI UNTUK JOIN SATU BENDA BEST PUNYE ^_^

Tengok Iklan Dulu