Iklan

PESANAN PENAJA ^-^

A little note for all my readers...Semua foto2 dalam blog aku ni, kalau xde tag 'adialuvluze.blogspot.com' @ 'adialuvezul.blogspot.com' @ 'adialuze4eva.blogspot.com' tu biasa nye courtesy of google (Thanks google!!)...Kalau ada tag tu, harap uols tak men 'copy paste ' tanpa kebenaran ye...That's all for now!! Thanks for reading my Blog!!! ENJOY yaaaa....

Happily Married

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Thursday, June 7, 2012

Percutian di Pulau Langkawi Penuh Warna-Warni

بسم الله الرحمن الرحيم
السلام عليكم

Minggu lepas pada hari ni, aku masih dalam perjalanan ke Langkawi. Hurrrmmmm .. Cepat sungguh kan masa berlalu. Tetiba rasa rindu kat famili dan budak kecik kat bawah ni ....



Banyak sangat cerita pahit manis kami sepanjang percutian ini. BEST sesangat. Ni pun rasa cam nak ajak diaorag gi bercuti lagi. Tapi, kali ni mungkin ke tempat yang dekat-dekat je. Leh la stay lelama sikit. Almaklumlaaaa ... Budget bukan mewah sangat pun ... Thehehee ..


Okla. Just nak share beberapa gambar sepanjang percutian kami di Pulau Langkawi. Jooommm layaaaannnn !!!!


Cuci mata @ Geopark ke Cable Car

Tayang kaki

Inteprem kat Kapal Layar


otw ke Tasik Dayang Bunting ... Best !!


Posing 2 Budak Comey ... Ahaksss

Budak yang kat belakang tu kerek semacam doh

@ Jeti Langkawi

@ Tasik Dayang Bunting

Abg Bot Island Hoping yang Sporting !! I LIKE ^^

Yang belakang tu pura-pura je tido .. Heh

Nota Manja : Homestay yang kami dapat sangat2 mengecewakan. Service yang sangat2 TERUK. Sah2 tempat tu aku dah kasi X besar2 ~_~

8 comments:

fiqas said...

pernah jejak sekali je kat lagkawi..
tak sempat pun nak ronda2 1 langkawi.. macam nak kena pegi lagi je..

Hawa said...

Amboi...kemain lg bercuti sakan ye..ok la sekurang2nya release tension kerja kat opis ye...

Gi Tasik Dayang bunting tu tak minum air ke? Bestkan mandi kat Tasik Dayang Bunting...lagi best bila nk balik ke tempat asal...

Monyet2 tak rampas makanan ke?

mamasuri said...

ahh..dah lama tak berjimba2 ke langkawi..rindu nak ke pantai cenang...huhuu

Boni JLL3 said...

bestnya!!!! nape tak ajak??? mencik2!! hahaha

deno said...

amboi seronoknya!!! deno tak pernah pegi sana... huhu

PUANSTOBERI said...

Besnya sbb berani nak apungkan diri dalam tasik tu.. me mmg penakut.. jadi, rugi je pegi tu ari.. tp dpt gak la minum seteguk air situ.. huhu

fairus said...

SAYA TIDAK PERNAH JEJAK KAKI KE LANGKAWI LAGI. MAKLUMLAH SUMPAHAN MAHSURI BELUM HABIS LAGI..

HEHE, GURAU JE.. MEMANG TAK PERNAH PERGI LAGI..

beautifullmummy said...

kita pun bwu blik dr lgkwi.., mmg best kt sana but service hmestay dn keta sewa yg kitaorg dpt was so bad.., ingat ujung taun ni g lg sbb masa g aritu bnyk tmpt tak dpt g sbb ujan je... huhuhu

KLIK KAT SINI UNTUK JOIN SATU BENDA BEST PUNYE ^_^

Tengok Iklan Dulu