Iklan

PESANAN PENAJA ^-^

A little note for all my readers...Semua foto2 dalam blog aku ni, kalau xde tag 'adialuvluze.blogspot.com' @ 'adialuvezul.blogspot.com' @ 'adialuze4eva.blogspot.com' tu biasa nye courtesy of google (Thanks google!!)...Kalau ada tag tu, harap uols tak men 'copy paste ' tanpa kebenaran ye...That's all for now!! Thanks for reading my Blog!!! ENJOY yaaaa....

Happily Married

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Thursday, November 24, 2011

Dahlia Teck oH Dahlia Teck ^^

بسم الله الرحمن الرحيم
السلام عليكم


Dalam pada orang masih meraikan kemenangan skuad Harimau Muda kita merangkul pingat emas dalam Sukan SEA yang sudah, tumpuan aku terus tertumpu pada penjaga Gol kita iaitu Apex @ Khairul Fahmi Che Mat (KFC). Dalam pada dia agak galak dicabar dengan cerita-cerita kontroversi yang menyentuh hidup peribadinya, aku kagum dengan keupayaannya memberikan 101% tumpuan dalam setiap game yang diwakilinya.


Apa jadi dalam kehidupan peribadi mereka, hanya mereka sahaja yang mengetahui ..Eerrrkkk ... Tetiba je masuk bab lain ni kenapa la pulak kan ... Ahakssss ....


Alaa .. Bukan apa, asal aku search je nama si Apex ni, mesti ada nama awek dalam gambar kat bawah ni haaa ...



Bila dah tengok gambar, mesti la baca cerita-cerita lain jugak kan. Mula-mula dulu ingatkan diaorng ni takde apa-apa. Yelaaa ... Sekadar berkawan-kawan je. Tapi, petikan twit si Apex yang aku PINJAM dari blog beautifulnara.com membuktikan segala-galanya ^__^



(Mekasih BeautifulNara ^^V)




Tak kiralah apapun cerita yang kita dengar, siapalah kita ini nak menghukum sesama kita kan kerana ALLAH itu adalah yang lebih berhak di atas segala-galanya. 


Jadi, kalau betul Dahlia Teck itu adalah pilihan hati Apex, siapalah kita nak menafikan kan ... Kita doakan jela mereka ini takkan terpalit dengan cerita-cerita kontroversi yang boleh menjejaskan prestasi penjaga gol skuad Harimau Muda kita ni yeee .. Hal lain-lain tu, ALLAH yang lebih berhak ... Tak gitu  ?? ^^


P/S : Apabila kita berdoa, jika doa kita dimakbulkan ALLAH, maka janganlah kita lupa untuk bersyukur padaNYA, TAPI, jika doa kita masih belum tertunai, percayalah bahawa ALLAH sedang menguji kita DAN jika doa kita tidak tertunai, ketahuilah bahawasanya ALLAH lebih tahu apa yang terbaik untuk kita.


W'salam...

Adiosss...

8 comments:

Nafisa81 said...

sayang sgt la....

lina said...

salam aida - ye benar kita doakan je yg baik2 utk mereka :)

sahromnasrudin said...

ohh..sy tersentuh dgn peringatan awak di bawah itu..trime kasih ya...

cik puan pe'pel said...

ya....tq sbb mengigatkan..kkdg sakit aty bile dah glam..lupe yg lame...kesian yg lame...tapi mcm awk ckpla siapalah kite kan..

AdiaLuze said...

Nafisa81 : Ahakss .. syg la tuu .. ^^

AdiaLuze said...

lina : Ye, betul kak :)

AdiaLuze said...

sahromnasrudin : Sama2 .. Sekdar berkongsi untuk panduan bersama :)

AdiaLuze said...

cik puan pe'pel : Ala sis, kalau nak sakit hati kita pun bakpe, takde pekdah pun ... :D

KLIK KAT SINI UNTUK JOIN SATU BENDA BEST PUNYE ^_^

Tengok Iklan Dulu