Iklan

PESANAN PENAJA ^-^

A little note for all my readers...Semua foto2 dalam blog aku ni, kalau xde tag 'adialuvluze.blogspot.com' @ 'adialuvezul.blogspot.com' @ 'adialuze4eva.blogspot.com' tu biasa nye courtesy of google (Thanks google!!)...Kalau ada tag tu, harap uols tak men 'copy paste ' tanpa kebenaran ye...That's all for now!! Thanks for reading my Blog!!! ENJOY yaaaa....

Happily Married

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Wednesday, November 30, 2011

Tak Sabarnye Nak Tengok ... Ombak Rindu ..

بسم الله الرحمن الرحيم 
السلام عليكم



Hooyeeeahhh .. Esok akan bermulanya tayangan filem yang aku nanti-nantikan iaitu OMBAK RINDU !!! Leh la ajak adik aku si Cikgu Mai gi menonton. Laki aku awal-awal cakap yang dia takmo tengok cerita ala-ala jiwang karat nih .. Takmo tengok takpela .. Asalkan dia izinkan aku pergi tengok ngan adik aku, aku OK jeee ... Ahaksss ..


Oleh kerana kekurangan perasaan rajin untuk menulis entri panjang berjela-jela, aku kongsikan je la beberapa gambar dari filem ni yang aku PINJAM dari google .. Jom la layaaannnnnn !!!











Wokey .. Dah tengok kan gambar-gambar tuh .. sekarang ni, meh kita tnegok seba sedikit info tentang pelakon-pelakon utama dalam filem ni yee ..




Nama Penuh : Aaron Mustapha Aziz
Tarikh Lahir : 23 Februari 1976
Asal : Tampines, Singapura
Antara Filem lakonannya :
Evolusi KL Drift (2008)
Bohsia: Jangan Pilih Jalan Hitam  (2009)
Pisau Cukur
Syyhh...Dia Datang (2010)
Evolusi KL Drift 2
Suaka        
KL Gangster (2011)
Datin Ghairah (2011/2012)
Ombak Rindu (2011)






Nama penuh : Maya Karin Roelcke
Tarikh Lahir : 29 Oktober 1979
Tempat Lahir : Bayreuth, Germany
Bapa : Gottfried Roelcke
Ibu : Che Zan
Adik beradik : Sulung dari 3 beradik
Antara Filem lakonannya :
Sri Dewi Malam (2001)
No Problem (2001)
Mr. Cinderella 2 (2003)
Pontianak Harum Sundal Malam (2004)
Tujuh Perhentian (2004)
Pontianak Harum Sundal Malam II (2005)
Waris Jari Hantu (2007)
1957: Hati Malaya (2007)
Anak Halal (2007)
Duyung (2008)
Punggok Rindukan Bulan (2008)
Pisau Cukur (2009)
Taming Sari (2010)
CUN (2011)
Ombak Rindu (2011)

 



Nama Penuh : Lisa Surihani binti Mohamed
Tarikh Lahir : 23 Mac 1986
Tempat Lahir : Kuala Lumpur
Kelulusan : Bidang perundangan dari Help University College dan
Aberystwyth University di Wales, United Kingdom
Antara Filem lakonannya :
Goodbye Boys (2006)
I'm Not Single (2008)
Jangan Pandang Belakang Congkak (2009)
V3 Samseng Jalanan (2010)
Semerah Cinta Stilleto
Lagenda Budak Setan
Kapoww!!
Zoo
Jangan Pandang Belakang Congkak 2
Sekali Lagi (2011)
Ombak Rindu (2011)



SUMBER : SINI  dan SANA


W'salam


Adiosss...

1 comment:

lurun namzar said...

truja nk tau camner citer dia.

KLIK KAT SINI UNTUK JOIN SATU BENDA BEST PUNYE ^_^

Tengok Iklan Dulu