Iklan

PESANAN PENAJA ^-^

A little note for all my readers...Semua foto2 dalam blog aku ni, kalau xde tag 'adialuvluze.blogspot.com' @ 'adialuvezul.blogspot.com' @ 'adialuze4eva.blogspot.com' tu biasa nye courtesy of google (Thanks google!!)...Kalau ada tag tu, harap uols tak men 'copy paste ' tanpa kebenaran ye...That's all for now!! Thanks for reading my Blog!!! ENJOY yaaaa....

Happily Married

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Tuesday, January 24, 2012

My Cutie Pie .... Owwaaaahhhhhh ...


بسم الله الرحمن الرحيم
السلام عليكم

Yeay,yeay ... Dah dapat gambo ... Ini pun aku cilok dari FB adik sepupu aku. So, dengan tak sabarnya, aku kongsikanlah ngan korang semua !!! ^________^

 ♥ ♥ ♥


Ni je la gambo yang aku dapat setakat nih. Nama taktau lagi ... Nanti dah dapat bebanyak aku publish tanpa henti yek !! Huhuhu ...

W'salam...

Adiosss...

2 comments:

reenapple said...

comel..=)

*ingatkan baby boy tadi..=)

Hawa said...

alhamdulillah...akhirnya dapat juga cucu mak ngan Abah Aida.kan..

So, lepas ni Aida plak..agak2 bulan berapa?

Comelnya Dhiandra Adelia...

KLIK KAT SINI UNTUK JOIN SATU BENDA BEST PUNYE ^_^

Tengok Iklan Dulu