Iklan

PESANAN PENAJA ^-^

A little note for all my readers...Semua foto2 dalam blog aku ni, kalau xde tag 'adialuvluze.blogspot.com' @ 'adialuvezul.blogspot.com' @ 'adialuze4eva.blogspot.com' tu biasa nye courtesy of google (Thanks google!!)...Kalau ada tag tu, harap uols tak men 'copy paste ' tanpa kebenaran ye...That's all for now!! Thanks for reading my Blog!!! ENJOY yaaaa....

Happily Married

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Tuesday, May 29, 2012

Diari Si Musang di Gmail

بسم الله الرحمن الرحيم
السلام عليكم

Sekadar suka-suka. Dah lama aku peratikan, bari sekarang ada kesempatan untuk di publishkan. Thehehehe ...

Pagi2 buat Taichi ^^
Lepas tu kemas rumah ^^
Petang skit trim bonzai ^^

Nota Kaki : Bila petang skit ngan malam, musang ni buat menda lain tapi aku tak sempat nak snap .. Huhuhu

W'salam ..


Adioss ...

4 comments:

gadisBunga said...

eh, kiutlah benda ni. game ke apa ni?

Boni JLL3 said...

hahahaha.. kenapa tak sempat nak snap??

AdiaLuze said...

gadisBunga : Bukan game ... theme dlam gmail .. hehee

AdiaLuze said...

Boni JLL3 : Ahakss ... Sebab tak dan nak tgk dia jee :P

KLIK KAT SINI UNTUK JOIN SATU BENDA BEST PUNYE ^_^

Tengok Iklan Dulu