Iklan

PESANAN PENAJA ^-^

A little note for all my readers...Semua foto2 dalam blog aku ni, kalau xde tag 'adialuvluze.blogspot.com' @ 'adialuvezul.blogspot.com' @ 'adialuze4eva.blogspot.com' tu biasa nye courtesy of google (Thanks google!!)...Kalau ada tag tu, harap uols tak men 'copy paste ' tanpa kebenaran ye...That's all for now!! Thanks for reading my Blog!!! ENJOY yaaaa....

Happily Married

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Thursday, May 17, 2012

Mencari Semangat Diri Yang Hilang

بسم الله الرحمن الرحيم
السلام عليكم


Hati sangat lemah semenjak 2 menjak nih. Banyak sangat yang difikirkan. Benda remeh temeh pun aku nak pikir sampai kepala pening. Hmmmphhh ... Tu la sebab dah lama tak mengarang entri. Heh .. Sedang membina semula keyakinan dalam diri sebelum boleh menulis kembali.


Seorang kawan pernah berkata, lumrah bagi orang di luar sana yang tak suka nak dengar tentang cerita sedih kita. Kalau boleh, diaorang semua tu nak tengok muka kita ni selalu je ceria dan bibir kita sentiasa menguntumkan senyuman.


So, bila tengah 'down' dan tak bersemangat, ada baiknya aku berehat sebentar daripada membuat sebarang entri. Sekarang adalah masanya untuk aku bermuhasabah diri dan cuba mensyukuri nikmat yang diberi ALLAH seadanya  -____-


Kepada yang rajin menjengukkan diri ke sini, maaf jika aku kurang aktif sekarang ni. Aku sedang dalam mode mencari semula semangat diri yang hilang. Doakanlah yang terbaik untuk aku ye.


Pintu Rindu - Siti Nurhaliza 


Telah ku daki puncak tertinggi..
Telahku turun lembah dan gurun..2x


Tidak ku temu mana pintu mu..
Untukku seru rasa rinduku..2x


Telah ku daki puncak tertinggi..
Telahku turun lembah dan gurun..2x


Sungguh ku buta dalam cahaya..
Sungguh ku lupa tika bahagia..2x


Sedang kau dekat bukan dimata..
Sentuhku erat di pinggir jiwa


Sedang kau dekat di pinggir jiwa..2x


Biarkan airmata melimpah..
Biarkan luluh cinta tercurah..


Segala kasih rindu tertumpah..
Seluruh hati aku berserah..


Ya Allah....


Ku tunggu waktu bila bertemu..
Hidup matiku hanya untukmu..2x


Hidup matiku hanya untukmu..

  


Sekian, Terima Kasih.


W'salam ..


Adioss .


2 comments:

Boni JLL3 said...

jangan lah.. buang jauh2 perasaan tu.. hidup kena sentiasa ceria.. dan jangan mengalah di atas apa pun yang terjadi.. percaya pada kekuatan diri dan hati

lina said...

salam aida - Aida setaip apa yg belaku sentiasa ada hikmah nya yg tersembunyi rahsia dlm rahsiaNYA...setaip insan pasti ada masa up and down....semoga semangat yg ilang akan kembali spt sedia kala...doa kak lina semoga aida senantiasa dlm perhatian serta linduganNYA yg ESA.

KLIK KAT SINI UNTUK JOIN SATU BENDA BEST PUNYE ^_^

Tengok Iklan Dulu