Iklan

PESANAN PENAJA ^-^

A little note for all my readers...Semua foto2 dalam blog aku ni, kalau xde tag 'adialuvluze.blogspot.com' @ 'adialuvezul.blogspot.com' @ 'adialuze4eva.blogspot.com' tu biasa nye courtesy of google (Thanks google!!)...Kalau ada tag tu, harap uols tak men 'copy paste ' tanpa kebenaran ye...That's all for now!! Thanks for reading my Blog!!! ENJOY yaaaa....

Happily Married

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Sunday, May 13, 2012

Sedapnye Mentarang ... NYUMMMMYYYY !!!

بسم الله الرحمن الرحيم
السلام عليكم


Ya Allah ... Malasnya nak update blog .. Bukan apa. Takde citer menarik pun. Nak citer pasal diri sendiri takut plak ada yang menyampah ... Theehehehehee ...


Okla. Aku nak citer pasal satu menda ni ... Meh tengok gambar dulu .. Jeng,jeng,jeng ...


Haaa ... Korang tau tak menda alah apa tuh? Ni la namanya MENTARANG ... Selama ni aku cuma penah dengar nama je. Kebetulan, hari tu ada orang yang gi area Kuala Selangor tanya aku nak tak kirim mentarang. Lepas sessi berdiskusi bersama Incik Hubby, aku pun kirim la dalam sekilo.

Bila sampai je mentarang ni kat rumah kitaorang, laki aku terus mengambil tugas membersihkannya. Almaklumla. Aku tak pernah langsung makan dan masak menda nih. Oleh itu, aku serahkan pada yang lebih pakar untuk menguruskannya. Ahaksss ...




Ok. Selepas berhempas pulas. Akhirnya, siap !!! Sekarang tibalah masanya untuk makan !!!! Nyuuuummmmm !!!!!!




Sedap ghupanya menda alah ni. Nyesal beli skit. Sok-sok nak kirim lagi lah kat sapa-sapa yang nak pegi kat area Kuala Selangor. Burrrpppp!! Alhamdulillah ... ^__^


W'salam...

Adiosss...

5 comments:

nur anis said...

sedap kan...saya duduk area sekinchan ni..pernah ikut ayah cari benda ni..dapat banyak sangat..sampai dah tak lalu nak makan..hehe

pwincess Lov3y dOv3y said...

wah mcm sedap jerk..

lurun namzar said...

camner masak dia ker? rebus ker?

Boni JLL3 said...

mak aih..apa kebendanya menkarang ni?? macam mentadak je nama dia?? tapi nampak macam sotong.. sedap ke? apa rasanya??

C.M.A @ CikMoonAdnan said...

xpenah mkn lagi.. teringin gak nie.. sebab ramai yg kata sedap..

KLIK KAT SINI UNTUK JOIN SATU BENDA BEST PUNYE ^_^

Tengok Iklan Dulu