Iklan

PESANAN PENAJA ^-^

A little note for all my readers...Semua foto2 dalam blog aku ni, kalau xde tag 'adialuvluze.blogspot.com' @ 'adialuvezul.blogspot.com' @ 'adialuze4eva.blogspot.com' tu biasa nye courtesy of google (Thanks google!!)...Kalau ada tag tu, harap uols tak men 'copy paste ' tanpa kebenaran ye...That's all for now!! Thanks for reading my Blog!!! ENJOY yaaaa....

Happily Married

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Tuesday, May 8, 2012

Citer Pasal Tengok Midnite

بسم الله الرحمن الرحيم
السلام عليكم


Beberapa minggu yang lepas, aku dan adik aku bersama 2 teman yang lain, menonton satu filem ni kat Cineleisure. Mula-mula tu aku malas nak gi sebab adik aku ajak tengok Midnite. Kebetulan laki aku takde kat rumah. Tanya kat laki aku, dia kata, pergilah kalau nak pergi.Oke. Suami dah izinkan.


So, nak dijadikan cerita, aku gi la jugak. Lepas Maghrib kitaorang bertolak. Ingatkan, leh la tengok yang slot pukul 8.30 atau paling lewat pun pukul 10.00 .. Tup, tup .. Tiket semua fast seller. Nak tak nak, amik la jugak yang pukul 11malam. Tu pun, dapat tempat duduk yang ke 3 atau ke 4 dari depan. Hehehe ...


Masa beli tiket tu, jam masih menunjukkan ke pukul 9.30malam. So, kami pun gi la cuci mata kat Tesco dan The Curve. Macam-macam peel orang boleh kita nampak. Almaklumla .. masa aku pergi tu kebetulan malam minggu.


Ok. Dekat-dekat pukul 11.00, kami pun dibenarkan masuk ke pawagam. Lama jugaklah tunggu. Dalam pukul 11.30 barulah citer mula. Awalnya, memang agak lembap la .. Tapi lepas 10-15minit tu, jalan citer dah start rancak la. Oh yee .. Nak tau aku tengok citer apa? .. Jeng, jeng jeng .. Citer ini laaaa :




Aku rasa, sesapa yang dah menonton citer ni mesti bersetuju kalau aku katakan citer ni memang BEST GILER !!! Aku bagi 10/10 bintang. Thehehehee .. Kalau adik aku suka tengok Iron Man, aku plak suka tangok The Hulk.




Lawak giler masa dia tetiba tumbuk si Thor dan masa dia hempas yang jahat merulang-ulang ke lantai .. Wakakakaka ....


Apapun, kalau agak-agak korang nak merasa keseronokan dan kelawakkan citer ni, sila-sila la gi tengok ye. Tak rugi punya lah ! Ni pun agak-agak aku macam nak gi tengok lagi ni .. Ahakssss


W'salam ..


Adioss .

3 comments:

Boni JLL3 said...

huwargh!!! bestnya!!!!!!!! tak berkesempatan lagi nak tgk citer2 best kat wayang lagi ni!!!

C.M.A @ CikMoonAdnan said...

hmmm masih x berkesempatan..nak g tgk... huhu

sahromnasrudin said...

assalamualaikum

terima kasih atas review avengers nie..ramai yg kata film agak thrill dan mengejutkan heheheh

KLIK KAT SINI UNTUK JOIN SATU BENDA BEST PUNYE ^_^

Tengok Iklan Dulu