Iklan

PESANAN PENAJA ^-^

A little note for all my readers...Semua foto2 dalam blog aku ni, kalau xde tag 'adialuvluze.blogspot.com' @ 'adialuvezul.blogspot.com' @ 'adialuze4eva.blogspot.com' tu biasa nye courtesy of google (Thanks google!!)...Kalau ada tag tu, harap uols tak men 'copy paste ' tanpa kebenaran ye...That's all for now!! Thanks for reading my Blog!!! ENJOY yaaaa....

Happily Married

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Thursday, July 12, 2012

Bini-Bininya Memang Gangster ... Skali Lakinya Pun Sama daaa ..

بسم الله الرحمن الرحيم
السلام عليكم


Tak sangka. Ya. Aku tak sangka akhirnya aku terperangkap gak menonton citer Bini-Biniku Gangster. Hmmm ... Punyalah selama ni aku nak elak tengok citer yang ala-ala sengal ni. TERtengok jugak akhirnya. Hak hak hak ... *Alasan je kan .. Padahal selama ni asyik miss je bila nak tengok .. huhuhuu*




Lawak la pulak citer ni. Jalan citer ala-ala nak buat cam citer Hong Kong jeee. Pastu ada ke bermadu dok satu rumah. Issshhhkkk ... Agak-agak kalau bini bukan gangster pun, kalau dah dok skali ngan madu tu, tak pasal-pasal leh jadi kepala gangster !!! Wakakakaaa ...


Apapun, citer-citer camni, bagi aku, kalau setakat nak suka-suka tengok tu ok laaa ... Tapi kalau nak wat serius memang tak leh blah laaa .. Sebabnya, banyak sangat menda yang tak masuk akal. Nak sebut pun tak tau nak mula dari mana. BANYAK sangat! Ahaksss.


Ni ada beberapa gambar dari citer ni. Kalau korang perasan, kalau babak bergaduh antara geng, si Intan Ladyana ngan Yana ni mesti pakai baju yang sama. Padahal adegan pergaduhan dia orang ni sebenarnya berlaku pada hari yang berbeza. Ish,ish,ish ... Jimat budget betul ... Wakakakaaa ..








Dan .. yang paling tak boleh nak blaa tu, last-last, ghuper-ghupernya, laki dia tu pun gangster jugak !!!! Hmmmphhh .. Hampeh !!! @_~ .. Apapun, pada sesiapa yang nak layan komedi bodo, leh la tengok citer ni .. Lawak la jugak .. Thehehehee ... Enjoy !!


W'salam .. 


Adiosss !!

3 comments:

Boni JLL3 said...

cerita2 macam ni macam rugi je tgk wayang kan?

L said...

citer ni lawak teruk.. haha

Nafisa81 said...

cuma si Intan tu xde gaya gangster langsung..si Yana tu nampaklah juga tegapnya

KLIK KAT SINI UNTUK JOIN SATU BENDA BEST PUNYE ^_^

Tengok Iklan Dulu