Iklan

PESANAN PENAJA ^-^

A little note for all my readers...Semua foto2 dalam blog aku ni, kalau xde tag 'adialuvluze.blogspot.com' @ 'adialuvezul.blogspot.com' @ 'adialuze4eva.blogspot.com' tu biasa nye courtesy of google (Thanks google!!)...Kalau ada tag tu, harap uols tak men 'copy paste ' tanpa kebenaran ye...That's all for now!! Thanks for reading my Blog!!! ENJOY yaaaa....

Happily Married

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Thursday, September 15, 2011

Aku Hanya Manusia Biasa

بسم الله الرحمن الرحيم
السلام عليكم


Kawan-kawan ... Aku nak mintak MAAF ye kalau entri aku yang INI ada menyinggung hati sesiapa. Dengan bebanan dosa yang dah sedia banyak aku pikul sekarang ni, melukakan hati orang lain ada perkara yang aku paling mau hindari.

Memandangkan jari jemari aku hanya menulis apa yang minda aku rencanakan, jadi setiap bait perkataan dalam entri yang aku publishkan bukan semuanya berbahasa indah tersusun rapi. Pasti akan ada cacat celanya. Lagi sekali aku mintak maaf andai ada hati yang aku guris ..

Selamat Menyambut hari Malaysia dan hari Kemerdekaan semua !!!!!


W'salam

Adiosss...



3 comments:

reenapple said...

selamat hari merdeka jugak...

p/s-kita ppom mintak maaf jugak.. hehe =)

sahromnasrudin said...

assalamualaikum...

dah tak nak berblogging ke??? cedihnya...

kalau ada apa2 masalah, elok diselesaikan dengan baik....jangan benti blogging ya...:-)

Finaz Jaafar said...

selamat hari malaysia !!! =)

ermm biasanya entry2 kite buat mmg tak brniat nak sakitkan hati orang..tapi bila org tu terasa, dia yang skt hati

KLIK KAT SINI UNTUK JOIN SATU BENDA BEST PUNYE ^_^

Tengok Iklan Dulu