Iklan

PESANAN PENAJA ^-^

A little note for all my readers...Semua foto2 dalam blog aku ni, kalau xde tag 'adialuvluze.blogspot.com' @ 'adialuvezul.blogspot.com' @ 'adialuze4eva.blogspot.com' tu biasa nye courtesy of google (Thanks google!!)...Kalau ada tag tu, harap uols tak men 'copy paste ' tanpa kebenaran ye...That's all for now!! Thanks for reading my Blog!!! ENJOY yaaaa....

Happily Married

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Friday, September 9, 2011

TQVM Nuffnang & TGV Cinemas !!!!

بسم الله الرحمن الرحيم
السلام عليكم

 
Semalam petang, tetiba aku rasa seronok .. Nak tau kenapa? Cuba korang baca ni :

Dear Nuffnanger,

Happy birthday from all of us at Nuffnang and the good people at TGV Cinemas!

As part of the TGV Birthday Surprise for Nuffnangers, you've been selected to receive FOUR (4) complimentary passes for any movie* at TGV Cinemas outlets nationwide, which we hope will make your birthday a special one indeed :)

Hehehehe .. Jadi, agak2 korang kan, patut tak aku rasa seronok sampai guling-guling ??? .. Hep !! Ni bukan jakun yee .. Ini namanye EXCITED !! Almaklumlaaa .. Ni la kali PERTAMA aku dapat tiket wayang percuma camni .. WAAAAAAHHHHH .. SERONOOOOKKKNYEEEEE ^________^

Hmm .. Nak kena gi amik cepat2 ni sebelum 07 Oktober .. Takpelah .. Nanti aku mintak tolong laki aku laa .. Hmmm ... (Senyum sampai ketelinga la aku satu hari ni ...


THANK YOU TO :






AND






P/S : Sebenarnye crita ni nak publish semalam, tapi sebab ada emergency, terpaksa ditangguhkan hari ni ^^


W'salam

Adiosss...


4 comments:

PUANSTOBERI said...

ha..kan dpt pun tiket wayang pree. apa lagi.. hantu bonceng la kita. hihi :D

AdiaLuze said...

PnS : Ye,ye .. 1st time ni dapat ^^ .. Jom tengok Hantu Bonceng .. ekekeke

sahromnasrudin said...

kami pun merasa dpt tiket wayang free cenggini huhuhhhh

Finaz Jaafar said...

amboii untung la..anyway happy belated birthday sis!!! =)

ouh nak jugak pass ni ms bfday kte nanti!!!!!!!!!!!!1

KLIK KAT SINI UNTUK JOIN SATU BENDA BEST PUNYE ^_^

Tengok Iklan Dulu