Iklan

PESANAN PENAJA ^-^

A little note for all my readers...Semua foto2 dalam blog aku ni, kalau xde tag 'adialuvluze.blogspot.com' @ 'adialuvezul.blogspot.com' @ 'adialuze4eva.blogspot.com' tu biasa nye courtesy of google (Thanks google!!)...Kalau ada tag tu, harap uols tak men 'copy paste ' tanpa kebenaran ye...That's all for now!! Thanks for reading my Blog!!! ENJOY yaaaa....

Happily Married

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Monday, September 5, 2011

Celoteh 7 Syawal

بسم الله الرحمن الرحيم
السلام عليكم



Salam Aidilfitri semua !!! Rasanya, korang semua mesti ada ramai lagi yang masih dalam mood Raya cam aku kan .. huhuhu .. Yelah, walaupun dah memulakan tugas seperti biasa, hati masing-masing masih lagi tertinggal kat kampung nun. Aku ni, jasad je yang ada kat sini ni, hati masih lagi dok beraya kat Johor .. Heh ~.~


Aku naik-naik raya ni, mulalah terperasan satu benda. $$ banyak yang habiss !!! Aduyaiii ... Alamatnya, belum sampai 30hb, aku dan suami dah pakat-pakat membedal megi je laaa .. ahaksss ...


Isshh .. Takdelah sampai camtuh sekali. Tu dah kritikal sesangat tuh. Ala, setakat lauk telur goreng masih mampu lagi laaa .. Hehehe ...


Raya ni, satu gambo pun tak sempat nak ambik. Semuanya tersimpan kemas dalam kotak ingatan aku je. Dalam masa yang ada ni, cadangnya nak gi berblogwalking jap .. Tengoklah camne .. Agak-agak kalau tak ter ZZZzzzzzz aku gi la BW kejap .. Wakakaka ...

P/S : Al-Fatihah buat Arwah saudara kita yang terkorban dalam Misi Bantuan ke Somalia iaitu Saudara Noramfaizul

W'salam

Adiosss...


3 comments:

Ayuni said...

salam aidilfitri!

PUANSTOBERI said...

ala..baru nak tgk gmbr raya dari engkorang plak. hihi.

tkpe la..memori dlm ingatan lebih lama terpahat kan :)

Finaz Jaafar said...

1. mmg kalo blk dr cuti ni cmni la..hati duk tinggal kat kampung/rumah..jasad elok je kat opis..haha..merana kut

2. Duit memang byk hbs..so skrg pikir cmne nak survive smpai dapat next gaji..hahah

3. Gambo masa raya memang la tak dan nak amik sebab busy kot ! huhu..same la kite sis

KLIK KAT SINI UNTUK JOIN SATU BENDA BEST PUNYE ^_^

Tengok Iklan Dulu