Iklan

PESANAN PENAJA ^-^

A little note for all my readers...Semua foto2 dalam blog aku ni, kalau xde tag 'adialuvluze.blogspot.com' @ 'adialuvezul.blogspot.com' @ 'adialuze4eva.blogspot.com' tu biasa nye courtesy of google (Thanks google!!)...Kalau ada tag tu, harap uols tak men 'copy paste ' tanpa kebenaran ye...That's all for now!! Thanks for reading my Blog!!! ENJOY yaaaa....

Happily Married

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Wednesday, September 28, 2011

Angau Dengan CINTA ELYSA ^^

بسم الله الرحمن الرحيم
السلام عليكم


Malam tadi aku ternanti-nanti untuk menonton cerita Cinta Elysa. Tak tau kenapa, aku boleh lah pulak tersuka nak menonton cerita lakonan Fasha Sandha ngan Johan Arif (Botak) nih .. Tetiba rasa BEST .. Walaupun belum tahap 'giler', tapi yang penting, aku sampai termimpi-mimpi watak Elysa ngan Aril ni okey .. Hish .. Ntah apa-apa .. Ngeee~


Lagipun, lagu dalam cerita ni pun BEST jugak .. Ahakss .. Tak dapat kongsi video pun takpelah, aku kongsikan je lirik lagunya dengan korang semua. Meh kita nyanyi sesama .. Kalau agak-agak sumbang sangat, nyanyilah perlahan -lahan sikit yek .. Heh ... ^^



Ku sedar ku tak seberapa
Jika dibanding mereka
Yang jauh lebih megah dari diri ini

Apa yang mampu ku berhias
Hanyalah hati yang ikhlas
Terpendam simpan untuk dia yang sudi

(korus)

Mencintai aku dengan seadanya
Mencintai aku bukan kerana rupa
Dalam waktu sedu
Dalam waktu hiba
Ku harapkan dia rela

Mencintai aku dengan seadanya
Sanggup menerima insan tak sempurna
Atau mungkin cinta sebegitu hanya
Kisah dongeng saja

Belum pernah ku merasakan
Dipeluk dalam dakapan
Eratnya melindungi jiwa rapuh ini

Sanubariku memerlukan
Kehadiran seorang teman
Tulus mencurah kasih sepenuh hati

(ulang korus)




W'salam

Adiosss...





3 comments:

iz said...

Watak johan bersahaja..
Tu yg best tuh..

tunz said...

mama pon suker tgk ler....bukan tgk fasha tpi suka tgk johan tu.cara dia berckp n attitude dia bw watak tu....

mamasuri said...

kiter pun suka..auww...

KLIK KAT SINI UNTUK JOIN SATU BENDA BEST PUNYE ^_^

Tengok Iklan Dulu