Iklan

PESANAN PENAJA ^-^

A little note for all my readers...Semua foto2 dalam blog aku ni, kalau xde tag 'adialuvluze.blogspot.com' @ 'adialuvezul.blogspot.com' @ 'adialuze4eva.blogspot.com' tu biasa nye courtesy of google (Thanks google!!)...Kalau ada tag tu, harap uols tak men 'copy paste ' tanpa kebenaran ye...That's all for now!! Thanks for reading my Blog!!! ENJOY yaaaa....

Happily Married

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Wednesday, March 28, 2012

Hidup Memang Sentiasa Ada Yang Berubah

بسم الله الرحمن الرحيم
السلام عليكم

Satu perubahan akan berlaku. Waaahhh .. Suspen jek. Sekarang ni hari-hari rasa sungguh kurang best. Macam-macam dalam kepala otak aku sekarang ni. Bingung ada, pening ada, konpius ada .. Macam-macam la yang ada. Takutnya rasa nak menghadapi perubahan tu .. @_@



Aku tahu yang sesuatu perubahan tu perlu ada dalam hidup kita ni. Namapun "Life is a journey' kaaaann .. So, changes is bound to happen along the way. Hmmmm ... Redah je laa ..

Kalau ada yang terbaca entri aku ni mesti terpikir-pikir apakah perubahan itu? (Sigh) Bukan aku takmo nak kongsikan dengan korang, cuma aku rasa menda ni terlalu personal untuk di'public'kan. Aku tau, ramai yang tak puas ati dengan jawapan tu dengan mengatakan "kalau takleh kongsi, takyah la nak citer" betul tak?

Well .. Aku cuma nak berkongsi PERASAAN aku sekarang ni, bukannya KEJADIANnya. So, harap bersabar je la dengan cerita aku ni ye.

Tengok la dulu macamana impak perubahan ni dalam hidup aku lepas ni. Kalau ianya membawa perubahan yang membebankan aku, makanya, terpaksalah aku say GOODBYE !! Kalau ianya memberi kesan yang positif, makanya dengan rasa girang akan aku laungkan ' SELAMAT DATANG PERUBAHAN!!! ' .. Thehehehee 



"We must be willing to let go of the life we have planned, so as to accept the life that is waiting for us." - Joseph Campbell. SUMBER : SINI

W'salam ..

Adioss .

3 comments:

reenapple said...

life itu unexpected.. so face it with smile no matter what obstacles u faced.. =D

Boni JLL3 said...

berubah untuk kebaikan tak salah..saya support awak k

cik ika said...

bila ika nk berubah jd rajin ni..hurmm~~

KLIK KAT SINI UNTUK JOIN SATU BENDA BEST PUNYE ^_^

Tengok Iklan Dulu