Iklan

PESANAN PENAJA ^-^

A little note for all my readers...Semua foto2 dalam blog aku ni, kalau xde tag 'adialuvluze.blogspot.com' @ 'adialuvezul.blogspot.com' @ 'adialuze4eva.blogspot.com' tu biasa nye courtesy of google (Thanks google!!)...Kalau ada tag tu, harap uols tak men 'copy paste ' tanpa kebenaran ye...That's all for now!! Thanks for reading my Blog!!! ENJOY yaaaa....

Happily Married

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Tuesday, March 6, 2012

Tapi Bagaimana .. ?

بسم الله الرحمن الرحيم
السلام عليكم

Malam ni ada citer Vanilla Coklat. Nak tengok ke tak nak. Aku maleh nak tengok si Liyana tu. Menjadi betul lakonan dak Bella tu kan. Si Ikram tu aku takde nak benci sangat. Tak tau la kenapa. Mungkin sebab Liyana tu gedik dia tahap dewa kot. Hehehee ..


Ok. Aku nak share lagu ni. Lagu yang bila berkumandang kat radio je aku mesti ingat citer Vanilla Coklat nih. Lagipun, lagu ni BEST ! Awal-awal tu ada cam lagu country skit-skit. I LIKE !! ^^




 
Kau buat ku teruja
Kau buat ku tertawa
Terbit rasa tersembunyi beku
Hingga rasa cemburu seperti
Pasangan kekasih yang hangat bercinta

Dan tak sanggup berpisah
Walau hanya sekejap
Aku sangat merindui kau
Senang sekali kau ada

Tapi bagaimana ku kata padanya
Dia yang ada seperti tiada
Dengan dia cinta jadi sebuah ritual
Haruskah aku kejam demi rasa
Tolong lepaskanku dari sengsara ini

Dia bukan tak cantik
Dia bukan tak baik
Hanya kekosongan yang ada
Di sudut hatiku tak bisa diusik
Hingga cinta jadi kematu

Tiada yang nak gaduh
Tiada yang nak tentang
Hingga rasa menjadi kering kontang

Tapi bagaimana ku kata padanya
Dia yang ada seperti tiada
Dengan dia cinta jadi sebuah ritual
Haruskah aku kejam demi rasa
Tolong lepaskanku dari sengsara ini

Tapi bagaimana ku kata padanya
Dia yang ada seperti tiada
Dengan dia cinta jadi sebuah ritual
Haruskah aku kejam demi rasa

Bagaimana harus ku kata padanya
Dia yang ada seperti tiada
Dengan dia cinta jadi sebuah ritual
Haruskah aku kejam demi rasa
Tolong lepaskanku dari sengsara ini

P/S : Sowi takde lagu .. Opis dah banned YouTube

Onion Head Smiley

W'salam ..

Adioss .

4 comments:

ILA HonEyBuNNy said...

kena tengok...

tak sabar nak tgk malam neh cita neh..heheheh

ILA HonEyBuNNy said...

kena tengok...

tak sabar nak tgk malam neh cita neh..heheheh

reenapple said...

huuuu.. nanti buat la sinopsis. Heheh. Tak sempat nak tengok. =)

*kantoi online kat office,,, hehehe

Nafisa81 said...

sgt tak suka ikram dinzli tu...cam pondan!

KLIK KAT SINI UNTUK JOIN SATU BENDA BEST PUNYE ^_^

Tengok Iklan Dulu