Iklan

PESANAN PENAJA ^-^

A little note for all my readers...Semua foto2 dalam blog aku ni, kalau xde tag 'adialuvluze.blogspot.com' @ 'adialuvezul.blogspot.com' @ 'adialuze4eva.blogspot.com' tu biasa nye courtesy of google (Thanks google!!)...Kalau ada tag tu, harap uols tak men 'copy paste ' tanpa kebenaran ye...That's all for now!! Thanks for reading my Blog!!! ENJOY yaaaa....

Happily Married

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Friday, March 30, 2012

Entri Blur Hari Jumaat

بسم الله الرحمن الرحيم
السلام عليكم

Setiap bulan, bila tiba tarikh yang hujung-hujung je, hati mesti agak sedikit berbunga-bunga. Almaklum laa .. Gaji nak masyuk kan. Tapi, bila masuk je 2-3 hari pastu, segala bunga-bunga tadi sudah mula berguguran. Poket dah jadi kempis balik. Tangan mula mengira-ngira gaji yang akan datang pulak. Kitarannya sama saja setiap bulan. Hurrmmmmm ..

Sweating Smiley

Bakpela nak mengeluh kan. Untung ada jugak gaji yang boleh ditunggu. Macamana kalau dah memang tak cukup duit dari awal sampai hujung bulan? Hah! Masa tu baru terfikir yang hidup sekarang ni lagi mewah. Sekarang ni agak2 tahap paling semekin pun, makan lauk ikan bilis ka, sardin ka, ataupun telur gorang ngan kicap kan ... ? Cenggana kalau kena makan berlaukkan air putih buat kuah ngan garam sebagai perasa je?? Lagi sadis ... Heh ...

Apala aku merepek ni kan. Bukan apa. Aku menyampah kalau hati aku ni merintih dan mulut aku ni ayik nak komplen je kejenya. Tak tahu bersyukur betul !! HUh!! Kadang-kadang, leh la jugak aku suruh Iman ngan Akal nasihatkan. Tapi si Hati ngan si Mulut ni masih gak nak wat hal .. Theheeee ... (Merapu lagi)

P/S : Kepala tengah BLUR .. Entri pun ntah apa-apa je ... @.@

Onion Head Smiley


W'salam ..

Adioss .

3 comments:

sahromnasrudin said...

assalamualaikum

bila gaji amsyuk. mesti settlekan semua hutang dulu kans hihihihi

Boni JLL3 said...

kan?? pusing2 macam mana pun, gaji kita ni tetap takkan cukup..sedih rasanya

ILA HonEyBuNNy said...

tetiba blurrr jugak..hehe

itu la..kalau banyak berfikir..memang mcm2 fikirkan..hehe

KLIK KAT SINI UNTUK JOIN SATU BENDA BEST PUNYE ^_^

Tengok Iklan Dulu