Iklan

PESANAN PENAJA ^-^

A little note for all my readers...Semua foto2 dalam blog aku ni, kalau xde tag 'adialuvluze.blogspot.com' @ 'adialuvezul.blogspot.com' @ 'adialuze4eva.blogspot.com' tu biasa nye courtesy of google (Thanks google!!)...Kalau ada tag tu, harap uols tak men 'copy paste ' tanpa kebenaran ye...That's all for now!! Thanks for reading my Blog!!! ENJOY yaaaa....

Happily Married

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Friday, April 6, 2012

Life is a CHALLENGE & a BLESSING

بسم الله الرحمن الرحيم
السلام عليكم

Life is a CHALLENGE.

Pepagi buta tadi sebelum pergi kerja, masa aku nak pakai contact lense (ya, saya rabun) kat mata sebelah kiri, tetiba tanpa disengajakan, kanta tersebut telah terjatuh. Puas aku mencari sampai pipi dah berlaga dengan lantai pun, aku masih gagal menemuinya (sigh) ... hmmm ..

Lip Tremble Smiley


Nak buat macamana. Sib baik mata belah kanan aku sempat pakai. So, ibarat lanun bermata satu, aku memandu ketempat kerja hari ni dengan penuh cabaran dan pemanduan yang sangat berhati-hati. Alhamdulillah .. Jalan tak berapa nak jem hari ni. So, aku dapat selamat sampai ke tempat kerja walaupun agak lambat. Syukur kepada Allah. Ini baru dikatakan, biar lambat asal selamat. Ngeee ...

Sekarang aku mengarang entri ni pun dengan sebelah mata yang kabur .. Heh .. Yelah. Gagahkan la jugak nak buat gak entri setelah hampir seminggu aku terlalu sibuk untuk berceloteh dalam blog kesayangan aku nih. Huhuhuu ... Tangahari ni, mintak adik tempat keja aku ni temankan aku gi Giant beli contact lenses yang baru. Melayang lagi duit aku .. Hmmmmphhh ...


Life is a BLESSING.

Hari ini 06 haribulan April 2012, genap usia perkahwinan aku bersama suami tercinta memasuki tahun yang ke -4. ALHAMDULILLAH. Walau terlalu banyak cabaran dan dugaannya, kami dapat menempuhinya bersama-sama. Semoga tahun ini, impian kami untuk mempunyai zuriat sendiri akan dimakbulkan Allah hendaknya. Amin. DIA yang Maha Mengetahui bila, bagaimana dan dimana setiap doa itu akan diperkenankan. ^^


Okla. Cukup dulu setakat ni. Lagipun, banyak sangat menaip ni membuatkan kepala aku pusing sebab kena folus dengan sebelah mata je. Aduyainyepuuuuunnnn ...

W'salam ..

Adioss .


5 comments:

lurun namzar said...

amiinn... hepi always. :)

sahromnasrudin said...

assalamualaikum

selamat hari lahir..semoga jodoh kelian berkekalan sehingga ke akhir hayat dan kasih sayang kalian kan semakin kukuh lagi

Boni JLL3 said...

hahahaha.. musti seksa tu kan hidup dengan sebelah mata yang kabur.. saya pernah melaluinya dulu bila kontek lens sebelah tiba2 ghaib..adoi..pening pale.

P/S " semoga berbahgia bersama pasangan hinggalah ke anak cucu. amin

misz l0vely said...

aslmkm...
hye...
j0m j0in c0nway kat http://showmeshawlsecrets.blogspot.com/2012/04/contest-giveway-by-showmeshawlsecrets.html
;-)

reenapple said...

yeah.. it's normal.. bila kita alami kesusahan akan ada 1 kegembiraan... aku selalu alami sebegitu.. hehehe

KLIK KAT SINI UNTUK JOIN SATU BENDA BEST PUNYE ^_^

Tengok Iklan Dulu