Iklan

PESANAN PENAJA ^-^

A little note for all my readers...Semua foto2 dalam blog aku ni, kalau xde tag 'adialuvluze.blogspot.com' @ 'adialuvezul.blogspot.com' @ 'adialuze4eva.blogspot.com' tu biasa nye courtesy of google (Thanks google!!)...Kalau ada tag tu, harap uols tak men 'copy paste ' tanpa kebenaran ye...That's all for now!! Thanks for reading my Blog!!! ENJOY yaaaa....

Happily Married

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Tuesday, April 17, 2012

Be POSITIVE !!

بسم الله الرحمن الرحيم
السلام عليكم


30 credit hour kena kumpul. CUMPOLSARY !! Kalau tak markah kena tolak .. Setakat ni baru dapat 4 jam jee .. Huhuhu ... Macamana tu? Yela. Buat hari sabtu. Aku ni asal hari sabtu je mesti ada hal. 


Yela. Hari Sabtu ngan Ahad je la yang ada untuk spent dengan keluarga. 5 hari seminggu dah dok pulun kerja je. Kalau jumpa kat rumah pun kadang-kadang sebab masing-masing dah penat, memang takdela nak keluar rumah gi mana-mana. Hmmm ...


Nak tahu aku citer pasal apa? Meh tengok gambar ni dulu ...


Haaaa ... Program Back To School yang dianjurkan oleh kompeni aku. Usaha yang murni. Memberi pembelajaran asas mengenai Basic SQL, Unix, Java dan yang seangkatan dengannya. secara percuma untuk para pekerjanya. 

Ok. Kena pandang dari sudut positif ! Sekurang-kurangnya ia diberikan secara PERCUMA dan juga kena kumpul 30 kredit hour je setahun. Bukannya setiap minggu pun kena attend. 

Yes !! You can do it !!!



W'salam...

Adiosss...

7 comments:

mamasuri said...

xpe2..tambah knowledge gak kan..hehhe

sahromnasrudin said...

assalamualaikum

lama saya tak mencengah kesini..semoga awak sekeluarga senantiasa dirahmati Allah SWT ya

HeNRieTTa JoSe said...

bestnye program free....hehehe....sebab skang nie...nak tmbah ilmu...mahal juga bayaranya....

deeya said...

Doa tanpa usaha ibarat menembak tanpa sasaran . saya , Karam Sink Kelaut melaporkan untuk berite tibi patblas . hahakz !

nur anis said...

yes...you can do it..:)

Boni JLL3 said...

seriously program ni sangat2 best..hehehe..back to school..rindunya sekolah

Boni JLL3 said...

aik..rasa macam da komen..tapi komen hilang?

KLIK KAT SINI UNTUK JOIN SATU BENDA BEST PUNYE ^_^

Tengok Iklan Dulu