Iklan

PESANAN PENAJA ^-^

A little note for all my readers...Semua foto2 dalam blog aku ni, kalau xde tag 'adialuvluze.blogspot.com' @ 'adialuvezul.blogspot.com' @ 'adialuze4eva.blogspot.com' tu biasa nye courtesy of google (Thanks google!!)...Kalau ada tag tu, harap uols tak men 'copy paste ' tanpa kebenaran ye...That's all for now!! Thanks for reading my Blog!!! ENJOY yaaaa....

Happily Married

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Tuesday, April 10, 2012

Entri Kurang Kata : Cerita Pasal Susu

بسم الله الرحمن الرحيم
السلام عليكم

Dah lama aku tak minum menda alah nieyh ...



Baru-baru ni gi beli barang-barang dapur, amik la sekotak. Sebab kepala tengah blur tak tau nak wat entri apa, jom kita baca apa khasiat susu ni daripada kotaknya .. hehehehe



Ok. Habis. Tu je nak cerita. ^^

W'salam...

Adiosss...

2 comments:

cik ika said...

pling ta suke minum susu..sebab tu la pendek je..

Boni JLL3 said...

pwegh..boleh muntah kalau minum susu ni

KLIK KAT SINI UNTUK JOIN SATU BENDA BEST PUNYE ^_^

Tengok Iklan Dulu