Iklan

PESANAN PENAJA ^-^

A little note for all my readers...Semua foto2 dalam blog aku ni, kalau xde tag 'adialuvluze.blogspot.com' @ 'adialuvezul.blogspot.com' @ 'adialuze4eva.blogspot.com' tu biasa nye courtesy of google (Thanks google!!)...Kalau ada tag tu, harap uols tak men 'copy paste ' tanpa kebenaran ye...That's all for now!! Thanks for reading my Blog!!! ENJOY yaaaa....

Happily Married

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Monday, April 16, 2012

FREE GIFT Punya Pasal

بسم الله الرحمن الرحيم
السلام عليكم


Malam Sabtu baru ni gi Tesco. Sesambil beli barang-barang dapur yang dah habis dan juga bahan-bahan nak wat nasi lemak, aku sempat la beli menda alah ni. 


Aiiipppp !!! Aku bukan nak cerita fungsi benda alah ni laaaa ... Aku just nak share kan free gift yang aku dapat. Bukan tak pernah dapat free gift, tapi yang ini betul-betul mengembalikan kenangan zaman kanak-kanak aku. Nak tau apa mendanya? Ce tengok ni ..

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

.
.
.
V
V
V
v
v
v
v



 Biasa tak main benda ni dulu? Aku ada banyak koleksi. Siap leh buat bajunya sendiri guna kertas lukisan tuh ...... Hehehee .... Selain dari tu, dapat benda ni jugak ...



Ni but simpan brooch pun boleh, simpan duit syiling pun boleh, simpan gula-gula puuuunnn boleeehhh ..Kat gambar tu aku buat letak tuuuttt .. Eeehhh .. Pun boleh apaaa ....  Jadi pada yang berminat, gi la beli cepat sementara stok masih lagi ada !! ^^

W'salam...

Adiosss...

5 comments:

mamasuri said...

cantik...sy pun ada main gak benda tu masa kecik..nak p cari beli lah...cute...

Nafisa81 said...

haha..comel...budak pompuan lahir 70 an dgn awal 80an inilah permainannya..

Boni JLL3 said...

tapi apa kena mengena libresse tu dengan kartun tu??hehehe

lurun namzar said...

mmg mengimbau kenangan la, kak.
balik sek n kumpul sepupu-sepapat, main bnda alah nie. xingat dh bnda lain.

reenapple said...

kalau akak tak nak.. sayaa nak... hahaha.

*eh.. sejak bila sata main barang3 pompuan ni.. @_@

KLIK KAT SINI UNTUK JOIN SATU BENDA BEST PUNYE ^_^

Tengok Iklan Dulu