Iklan

PESANAN PENAJA ^-^

A little note for all my readers...Semua foto2 dalam blog aku ni, kalau xde tag 'adialuvluze.blogspot.com' @ 'adialuvezul.blogspot.com' @ 'adialuze4eva.blogspot.com' tu biasa nye courtesy of google (Thanks google!!)...Kalau ada tag tu, harap uols tak men 'copy paste ' tanpa kebenaran ye...That's all for now!! Thanks for reading my Blog!!! ENJOY yaaaa....

Happily Married

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Friday, March 23, 2012

Pot Pet Pagi Jumaat

بسم الله الرحمن الرحيم
السلام عليكم

Dah masuk beberapa hari rasanya rancangan 30 Minit Bersama Ustaz Don tak keudara secara langsung. Terfikir la jugak kenapa. Pastu ternampak plak kabar ini dari FB.



Patutla. Semoga Ustaz Don cepat sembuh dan dapat bersiaran secara langsung seperti biasa. Amin.


Malam Jumaat aku layan tengok Ehwal Islam. Sekarang ni, aku pikir, oleh kerana aku memang jarang ke Surau dan Masjid untuk dengar ceramah, dengan menonton siaran berciri keIslaman ni, aku berharap ianya dapat memberi sedikit 'makanan' untuk jiwa kerohanianku. Insyallah.


Malam tadi Ehwal Islam membicarakan tentang rasuah dan fungsi SPRM dalam menangani rasuah. Aku terlupa sapa tetamu jemputannya. Ok la. Ada menda-menda lawak yang terkeluar dalam perbincangan diaorang. Sedar tak sedar, dah pukul 10. Tamat sudah. Hehehe.


Tu jela citer aku pagi ni. Kepala tengah blur. Nak siapkan 2-3 report sebab ada meeting pukul 2 petang ni. Hmmmphhh ... Tetiba rasa senak perut dan serabut pala otak ... Waaarrrggghhhhhh ....


W'salam...

Adiosss...

6 comments:

Ayuni said...

ceramah Ustaz Don best....

mira maisara said...

moga ustaz don cepat sembuh kan.. aminn

deeya said...

Best kan Forum Perdana malam tadi . seronok dngar dia menyanyi2 smbil bg ceramah . paling tak leh lupa lagu ni haaa . curi curi curi , curi hatiku .. huhu ~

Boni JLL3 said...

alhamdulillah..hehe..masih ada lagi golongan2 seperti awak ni ye..alhamdulillah...semoga negara Malaysia ni takkan menjadi seperti mana negara2 Islam yang lain yang rata2nya semua akhlak sudah rosak..saya follow awak ye

reenapple said...

wah... sempat lagi nak update blog.. kekeke. =)

kay_are said...

baru semalam dapat tengok cite ustaz don ni.. memang faham gak r penerangan2 die.. tengok pun orang nye ramah je

KLIK KAT SINI UNTUK JOIN SATU BENDA BEST PUNYE ^_^

Tengok Iklan Dulu