Iklan

PESANAN PENAJA ^-^

A little note for all my readers...Semua foto2 dalam blog aku ni, kalau xde tag 'adialuvluze.blogspot.com' @ 'adialuvezul.blogspot.com' @ 'adialuze4eva.blogspot.com' tu biasa nye courtesy of google (Thanks google!!)...Kalau ada tag tu, harap uols tak men 'copy paste ' tanpa kebenaran ye...That's all for now!! Thanks for reading my Blog!!! ENJOY yaaaa....

Happily Married

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Thursday, March 15, 2012

Pot Pet Pasal Drama TV

بسم الله الرحمن الرحيم
السلام عليكم



Drama Vanilla Coklat dah pun tamat (aparaaa .. dh berhari-hari baru nak sebut .. thehheee). Sib baik la epi ending. Walaupun dalam kehidupan sebenar, bila ada konflik tak semudah itu untuk dileraikan, tapi kalau dalam drama, memang orang lebih suka kalau jalan ceritanya tak meleret-leret sangat macam cerita sinetron Indon tuh. Hehehee ...


Aku pernah dengar citer, kat India nun, kalau ending dalam sesebuah filem tu Hero tak dapat bersama ngan Heroin, samada filem tu takkan dapat sambutan langsung ataupun pawagam diaorang kena bako .. Huiissshhh .. Dasat betul deme ni ek. Tatutnyaa ... Ngeeee


Sekarang ni, Drama apa lagi yang best ek? Pelangi Kasih? Aku tak berapa berkenan la plak ngan Heroinnyaa ... BFF? Tak suka watak Sari Yanti dalam tuh .. Atas Nama Cinta? Tak minat semua pelakon-pelakonnya ... Hmmm .. Pendek kata, semua Drama yang ada sekarang ni aku tak berapa berkenan nak memfollownya. So, takyah tengok. Senang citer. Ahaksss.


Hujung minggu ni rumah aku akan sedikit padat dengan tetamu. Alhamdulillah. Setiap tetamu yang datang tu kan pembawa rezeki untuk Tuan Rumah. So, kalau tiap-tiap minggu ada tetamu pun takpe. Aku suka. Thehehehe ...


Tapikan .. Hari Sabtu ni aku ada kelas la pulak. Kelas yang diwajibkan oleh kompeni aku untuk dihadiri bagi mencukupkan bilangan credit hour yang jumlah wajibnya dalam setahun kena ada sekurang-kurangnya 30jam. Isssshhhh .. Dah macam keja gomen daaaa ... Huhuhuhu ..


Takpela. Orang nak bagi ilmu free kan? Takkan la nak tolak. Siap bagi makan lagi. So, nampaknya, agenda mengemas rumah terpaksa aku tunda ke hari Ahad leee. Hmmm ...

W'salam ..

Adioss .

2 comments:

reenapple said...

Pelangi Kasih best... weeee.. suka konflik dan jalan cerita. Pasal pelakon tu belakang kira.. ngeh3..

*mohon share ending vanilla coklat.. tak tau macam mana. Tak tengok. Tahu episod akhir bila baca di sini.. heeeee

Nafisa81 said...

pelangi kasih tak suka heroinnya juga...atas nama cinta...waktu sesuai untuk mengadap tgk tv...BFF...hmm...tak best punn..

KLIK KAT SINI UNTUK JOIN SATU BENDA BEST PUNYE ^_^

Tengok Iklan Dulu