Iklan

PESANAN PENAJA ^-^

A little note for all my readers...Semua foto2 dalam blog aku ni, kalau xde tag 'adialuvluze.blogspot.com' @ 'adialuvezul.blogspot.com' @ 'adialuze4eva.blogspot.com' tu biasa nye courtesy of google (Thanks google!!)...Kalau ada tag tu, harap uols tak men 'copy paste ' tanpa kebenaran ye...That's all for now!! Thanks for reading my Blog!!! ENJOY yaaaa....

Happily Married

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Monday, December 19, 2011

Aku dan IMPIAN

بسم الله الرحمن الرحيم
السلام عليكم

Telefon aku rosak !!! Aduyaaaiii ... Sib baik la laki aku memang ada 2 phone. Jadi, nak tak nak, terpaksa la pinjam ngan dia dulu .. huhuhu .. Mekasih aaa laling ^^

Korang nak tau tak? Sepanjang aku hidup ni, aku TAK PERNAH ada telefon canggih yang aku BELI SENDIRI. Kebanyakkan telefon berkamera yang aku ada adalah hasil pemberian adikku yang tersayang iaitu Cikgu Mai .. Mekasih my luvly sis !!! Muaaahhh !!!! Walaupun second hand, aku tetap seronok. ALHAMDULILLAH .. dapat gak merasa pakai tepon canggih ^^

Bukan tak mau, tapi, bagi aku yang tak berapa bergaji besar ni, kalau duit RM300 ke atas tu, lagi banyak gunanya selain dari dibuat membeli telefon canggih. Yelah .. tiap bulan, lebihan duit yang ada setelah ditolak segala macam hutang pun ada berapa la sangat .. Cukup-cukup makan je. ALHAMDULILLAH .. Masih cukup. Aku bersyukur seadanya ^^

Hujung-hujung tahun macam ni, ramai yang excited sebab nak dapat BONUS. Tapi aku cam biasa jee ... Sebab sepanjang 3 tahun aku keje kat kompeni aku ni, memang tak pernah pun ada bonus .. uhuk uhuk uhuk ... Tapi, ALHAMDULILLAH .. Aku masih bersyukur sebab masih mempunyai kerja ^^

Kalau satu hari nanti, Tuhan mengurniakan rezeki yang lebih, selain dari melangsaikan semua hutang2 yang aku tanggung sekarang, ada 3 benda lain yang aku nak buat.

Yang pertama ....

Beli rumah yang ada pemandangan cenggini ^‿^

Yang kedua ..

Ajak laki aku ngan kedua orang tua kami ke sini ^‿^

Dan yang terlast ...

Of coz, trip around the world with my love ones !!!!

Ni semua, benda-benda yang UTAMA. Yang sampingan-sampingan ada banyak lagi .. Yela, nama pun MANUSIA kan. Mana pernah puas .. Thehehehe ..

Ok la. Tu je nak citer. Nak citer pasal cuti hujung minggu pun, takde menda nak citer sebab tak kemana pun. Dok rumah je. Maklumlaaa .. Hujung bulan dan aku ni bukan keje gomen .. ekekekee ...


P/S : Bestnye orang gomen .. Hari ni dah dapat gaji+bonus skali an,an,an .. ALHAMDULILLAH .. Rezeki masing-masing ^^



W'salam


Adiosss...


4 comments:

reenapple said...

sekarang ni musim rosak fon eh?? saya punya pom daa rosak.. heheh. 4 tahun pakai.. kikiki

bestnya gaji daa masukk.. belanja ice cream..=P

lina said...

salam aida - DOakan kak lina semoga impian di makbul ALLAH bersama2 insan2 yg disayangi..Insya ALLAH.

AdiaLuze said...

reenapple : Alaaa .. tepon adik akk bg .. dia guna dulu penah masuk air. Memang tunggu masa je nak rosak .. huhuu .. Aiippp .. bukan akak la yg dah gaji .. org gomen laaa .. huhuhu

AdiaLuze said...

K.Ina : Insyallah .. semoga kita semua beroleh bahagia dunia dan akhirat yeee ^^

KLIK KAT SINI UNTUK JOIN SATU BENDA BEST PUNYE ^_^

Tengok Iklan Dulu