Iklan

PESANAN PENAJA ^-^

A little note for all my readers...Semua foto2 dalam blog aku ni, kalau xde tag 'adialuvluze.blogspot.com' @ 'adialuvezul.blogspot.com' @ 'adialuze4eva.blogspot.com' tu biasa nye courtesy of google (Thanks google!!)...Kalau ada tag tu, harap uols tak men 'copy paste ' tanpa kebenaran ye...That's all for now!! Thanks for reading my Blog!!! ENJOY yaaaa....

Happily Married

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Saturday, December 24, 2011

Maharaja Lawak Mega - BOBOI ... Bessss ^_^



بسم الله الرحمن الرحيم
السلام عليكم

 Malam tadi tak tau macamana leh ter'miss' la tengok Maharaja Lawak Mega (MLM) .. Aduyaaiii .. Tapi, takpela .. Dalam seminggu ni mesti akan ada banyak kali siaran ulangannya .. Ahakss .. 

 Walau ter'miss' tengok secara 'live', bila bukak FB tadi, aku dapat la gak tengok serba sedikit persembahan malam tadi. Yang paling tak boleh blah adalah persembahan kumpulan feverit aku iaitu BOBOI .. Ala tomei, tomei ... Hehehehe ... Ok, takyah cakap banyak, jom kita tengok sama-sama !!


  


 Tu persembahan yang pertama, dan ini adalah persembahan yang kedua .. Enjoy !!!


 


Bestkaaannn ... 




Oklaa .. Menjelang Krismas esok, kepada sahabat-sahabat blogger yang menyambut, diucapkan ..



W'salam ..

Adiosss ...

1 comment:

diana said...

depa ni memang best la..:P

KLIK KAT SINI UNTUK JOIN SATU BENDA BEST PUNYE ^_^

Tengok Iklan Dulu