Iklan

PESANAN PENAJA ^-^

A little note for all my readers...Semua foto2 dalam blog aku ni, kalau xde tag 'adialuvluze.blogspot.com' @ 'adialuvezul.blogspot.com' @ 'adialuze4eva.blogspot.com' tu biasa nye courtesy of google (Thanks google!!)...Kalau ada tag tu, harap uols tak men 'copy paste ' tanpa kebenaran ye...That's all for now!! Thanks for reading my Blog!!! ENJOY yaaaa....

Happily Married

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Wednesday, August 3, 2011

Cot Cet Pasal Kasih Alia

بسم الله الرحمن الرحيم

السلام عليكم

Semalam, lepas je masak ala kadar untuk juadah berbuka puasa, aku sempat menonton cerita Kasih Alia di TV3 yang antara pelakonnya adalah Sheila Rusly dan Kuna.


Aku pun bukannya follow sangat pun drama2 melayu ni. Even sinetron indon pun aku tak berapa nak layan ye. Tapi, kalau baca novel, aku suka! Sebab aku leh baca endingnya dulu macamana (^^,). Kalau drama bersiri ni, kita tak tau macamana endingnya dan kalau kita beriya2 follow, tengok2, last dia can hampeh .. hmmmm ... Masa tu la rasa rugi je habiskan masa tengok citer tu .. Hehehe ...


Berbalik pada cerita Kasih Alia ni tadi, ada sapa2 ke yang follow citer ni dari mula? Episod semalam tu aku dok tengok si Shiela Rusly tu benci sangat ngan anak2 tiri dia sebab dia kata mak diaorang hancurkan hidup dia anak beranak. Tapi, yang aku tengok, laki dia yang gatal merenyam (errr .. betul ke ejaan tu) .. Siap dok dating2 dalam keta dan offer 30k nak bagi kat pompuan lain yang katanya nak dikahwininya. Macamana tu ?? Salah sapa?


Kawan dia dalam citer tu (Kuna) tu siap suggestkan dia bomohkan laki dia pulak tuh. Kawan yang BAIK betul la kan. Ajar orang buat benda2 khurafat macamtu. Entah apa2.


Okla. Cukup2 la tu aku membebel pasal drama kat tv. Karang kalau tertulis menda yang bukan2, buat tambah saham Neraka je pulak .. Takmo,takmo,takmo !!! ~.~ .Tadi baru je wat entri kerohanian kaaannn .. Huhuhu


W'salam

Adiosss...




5 comments:

PUANSTOBERI said...

ai tgk. senin tu baru episod 1st. Takde ketinggalan sgt la sbb shiela rusly menci sgt sbb laki dia kawen lain. tp bkn senyap2 kot sbb dia mcm tau je pasal zulaika madu dia tu.

kira oke la citer ni. nati bebudak tu beso. smlm nyer sedih dah. nenati lagi sedih kot.

AdiaLuze said...

PnS : Oooo .. Yeke? Patutla aku nmpak cam br je citer nih .. hehehe

sahromnasrudin said...

alamak tak dan nk tgk..slalu tgk astro oasis je hehehhehehe

AdiaLuze said...

sahromnasrudin : Amboi .. bunyi cam perli je ... hehehe ...

azura samsuddin said...

folo tp selang seli hehehe rasa mcm agak besh citernyer

KLIK KAT SINI UNTUK JOIN SATU BENDA BEST PUNYE ^_^

Tengok Iklan Dulu