Iklan

PESANAN PENAJA ^-^

A little note for all my readers...Semua foto2 dalam blog aku ni, kalau xde tag 'adialuvluze.blogspot.com' @ 'adialuvezul.blogspot.com' @ 'adialuze4eva.blogspot.com' tu biasa nye courtesy of google (Thanks google!!)...Kalau ada tag tu, harap uols tak men 'copy paste ' tanpa kebenaran ye...That's all for now!! Thanks for reading my Blog!!! ENJOY yaaaa....

Happily Married

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Monday, August 8, 2011

Nasib Pak Mat Tempe Aku Hari Nih !! x_____X

بسم الله الرحمن الرحيم
السلام عليكم

Aduyaaiiiiiiii .. Malang sungguh la hari aku hari nih ... Biasanya tu aku pandai je nak budget bawak keta jauh2 ... Lagi2 kalau depan keta aku tu keta yang MAHAL .. Lagi jauh la aku bawak keta ... Hari ni tak tau la kenapa, aku leh la pulak bawak dekat giler !! Dan akhirnya ... GEDEGANG !!!!! Berlanggar, Pak Mat Tempe la jadinya ... Nak tau keta apa yang aku langgar ? Keta ni haaa ...



Amacam?? Pandai tak aku pilih keta ? WaaaarrrRRrrrrGGGghhhhhHHhh !!!!!!! Tak pasal2 dalam sibuk orang kerajaan seronok nak dapat bonus ni, aku dok melalak sorang2 nak kena keluar duit !!! 

Ya ALLAH .... Andai ini balasan di atas dosa2 aku yang aku lakukan dalam bulan puasa ni, kau ampunilah dosaku Ya ALLAH !!! Ampunilah aku Ya ALLAH !!!!!

W'salam...

Adiosss...

1 comment:

lurun namzar said...

ada hikmah disbaliknya. :)

KLIK KAT SINI UNTUK JOIN SATU BENDA BEST PUNYE ^_^

Tengok Iklan Dulu