Iklan

PESANAN PENAJA ^-^

A little note for all my readers...Semua foto2 dalam blog aku ni, kalau xde tag 'adialuvluze.blogspot.com' @ 'adialuvezul.blogspot.com' @ 'adialuze4eva.blogspot.com' tu biasa nye courtesy of google (Thanks google!!)...Kalau ada tag tu, harap uols tak men 'copy paste ' tanpa kebenaran ye...That's all for now!! Thanks for reading my Blog!!! ENJOY yaaaa....

Happily Married

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Wednesday, August 10, 2011

Masih Ada Yang SAYANG

بسم الله الرحمن الرحيم
السلام عليكم

Di hari ke-10 Ramadhan ini, tetiba rasa terinsaf yang melebihi biasa. Tetiba jugak aku teringat lagu yang kat bawah ni. Rasa nak menangis je bila menyanyikan bait-bait lagunya .. Syahdu semacam tuuuhhh ...


Terdengar bisikan mesra
Kalimah keramat bermentara
Bermulanya siang berakhir malam ku
Tak akan ku jemu menyebut namaMU

Tiada batasan waktu
Tiada tempat MU tertentu
Di gunung di lembah, di darat, di air
Siapa pun hamba, keikhlasan doa, keagungan
Kasih merubah takdir

( korus )

Bila ku sedari diri disayangi
Langkah kaki ini semakin berani
Bila terkeliru ku ucap namaMU, terasa diriku
Kembali dipandu

Engkau yang pertama, tiada akhirnya
Aku dalam kegelapan Engkaulah cahaya
Izinkahlah aku menumpang di sini
Di bawah naungan kasih dan sayang MU
Ku berserah diri


Pada yang tak tau lagu ni macamana bunyinya, rajin-rajin la korang gugelkan yee .. Kat YouTube mesti ada punyeee .. Heheehe

W'salam

Adiosss...


3 comments:

= d = said...

suke lagu ni..
:)

sahromnasrudin said...

sy suka lagu pahit akan manis akhirnya..best lagu tue hehehehee

PUANSTOBERI said...

masa kiterang induksi, kena nyanyi tetiap ari lagu ni.
smgt giler sorang2 nyanyi. hihi

KLIK KAT SINI UNTUK JOIN SATU BENDA BEST PUNYE ^_^

Tengok Iklan Dulu