Iklan

PESANAN PENAJA ^-^

A little note for all my readers...Semua foto2 dalam blog aku ni, kalau xde tag 'adialuvluze.blogspot.com' @ 'adialuvezul.blogspot.com' @ 'adialuze4eva.blogspot.com' tu biasa nye courtesy of google (Thanks google!!)...Kalau ada tag tu, harap uols tak men 'copy paste ' tanpa kebenaran ye...That's all for now!! Thanks for reading my Blog!!! ENJOY yaaaa....

Happily Married

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Friday, August 26, 2011

Salam PRA Aidilfitri .. ^‿^

بسم الله الرحمن الرحيم
السلام عليكم

Semalam, rancangan Iftar di Restoran Saba' berlangsung dengan aman dan agak lancar (walaupun aku sempat sesat la jugak .. Heh). Komen aku setelah menikmati makanan Arab di situ adalah : OKAY LAA .. Yelah, aku ni jenis yang suka makan pedas ... Tetiba kena makan makanan yang langsung tak pedas ... Hmmm .. Selera tu jadi kureeenng la skit .. Apapun, nasi Arab dia memang LEMBUT dan SEDAP ! Agak-agak nak cuba bolehlah pegi yee ..


Hari ni hari last aku kerja sebelum memulakan cuti Hari Raya .. Yeaaayyyyy .. !!! SERONOKNYA !!!


Korang pun rasanya, masing-masing dok balik awal kan. Almaklumla .. Ramai yang memang cuti Sabtu ngan Ahad ni kan. Alamatnya, bersusun la kereta kat Highway tu kan. Aku balik kampung hari Ahad ni kot. Tengok la macamana keadaannya nanti. Huhuhu ...


Aku nak wish Selamat Hari Raya pun cam awal sangat lagi. Takpela .. Aku 'simpan' la dulu ucapan tu yee .. Tapi, rasanya kalau bagi ucapan dekat2 nak raya tu mesti takde yang nak baca kaaann .. Almaklumla .. Semua orang dah sibuk dok anyam ketupat, kacau dodol dah kejar ayam serata kampung nak sembelih wat rendang, hehehee ..


Okla .. Aku simpan la dulu ucapan aku tu ye .. Apapun, kepada korang-korang yang nak balik kampung tu, aku nak ucapkan :




P/S : Oh yee .. Ada doa khas untuk kita kongsi bersama sebelum memulakan perjalanan, Meh kita hafal dan baca sama-sama ye ...




W'salam

Adiosss...


4 comments:

sahromnasrudin said...

alhamdulillah..doa itulah yg selalu sy amalkan..trime kasih mengingatkan ya :-)

AdiaLuze said...

Sahrom : Ingat mengingati sesama sahabat .. apa salahnya kaann .. hehe

ZaNa aDieyZa said...

Selamat Hari Raya.. Zana mohon ampun & maaf sekiranya ada tersalah kata & terkasar bahasa sepanjang perkenalan kita dalam dunia blog ni.. semoga lebaran kali ni lebih bermakna untuk kita semua.. take care.. Salam lebaran penuh ikhlas dari Zana Adieyza Sekeluarga..

Hans said...

insyaallah sis
saya pun nak minta maaf kalau ada komen saya menyinggung perasaan sis tanpa saya sedar
selamat hari raya
:-)

KLIK KAT SINI UNTUK JOIN SATU BENDA BEST PUNYE ^_^

Tengok Iklan Dulu