Iklan

PESANAN PENAJA ^-^

A little note for all my readers...Semua foto2 dalam blog aku ni, kalau xde tag 'adialuvluze.blogspot.com' @ 'adialuvezul.blogspot.com' @ 'adialuze4eva.blogspot.com' tu biasa nye courtesy of google (Thanks google!!)...Kalau ada tag tu, harap uols tak men 'copy paste ' tanpa kebenaran ye...That's all for now!! Thanks for reading my Blog!!! ENJOY yaaaa....

Happily Married

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Monday, August 1, 2011

Tetiba Teringat Kat Khairul Fahmi Plak ^_^

بسم الله الرحمن الرحيم

السلام عليكم


Perlawanan dah pun berakhir. Keputusan dah pun pasti. Tapi, perjuangan yang telah diusahakan takkan dilupakan sampai bila2 ...

W'salam

Adiosss...

4 comments:

sahromnasrudin said...

ASSALAMUALAIKUM..

selamat berpuasa utk awak dan suami ya..semoga terus mendapat rahmat Allah SWT di bulan yang mulia ini

PUANSTOBERI said...

selamat berpuasa darl.
igt citer gosip putus tunang beliau. hik hikss

deeya said...

kesian gosip yg melanda KFCM . semoga Allah memberikan yg terbaik buatnya =)

sahromnasrudin said...

selamat berpuasa di pagi 2 ramadhan :-)

KLIK KAT SINI UNTUK JOIN SATU BENDA BEST PUNYE ^_^

Tengok Iklan Dulu