Iklan

PESANAN PENAJA ^-^

A little note for all my readers...Semua foto2 dalam blog aku ni, kalau xde tag 'adialuvluze.blogspot.com' @ 'adialuvezul.blogspot.com' @ 'adialuze4eva.blogspot.com' tu biasa nye courtesy of google (Thanks google!!)...Kalau ada tag tu, harap uols tak men 'copy paste ' tanpa kebenaran ye...That's all for now!! Thanks for reading my Blog!!! ENJOY yaaaa....

Happily Married

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Monday, August 8, 2011

Semangat Isnin Yang Dot,Dot,Dot

بسم الله الرحمن الرحيم

السلام عليكم


Minggu baru, hari baru, semangat baru ! Tapi, dek kerana rasa mengantuk yang masih berbaki, semangat tu masih belum kunjung tiba buat aku .. Heh ..

Mode Sekarang :




W'salam

Adiosss...



2 comments:

sahromnasrudin said...

jom bangun....pi kerja hehehehehe...( gurau je)

awak cuti ke ari nie??

AdiaLuze said...

Hehehe .. Ni citer kat tpt keje le Sahrom ... Kalau cuti takdelah nak bising2 kan .. huhuhu

KLIK KAT SINI UNTUK JOIN SATU BENDA BEST PUNYE ^_^

Tengok Iklan Dulu