Iklan

PESANAN PENAJA ^-^

A little note for all my readers...Semua foto2 dalam blog aku ni, kalau xde tag 'adialuvluze.blogspot.com' @ 'adialuvezul.blogspot.com' @ 'adialuze4eva.blogspot.com' tu biasa nye courtesy of google (Thanks google!!)...Kalau ada tag tu, harap uols tak men 'copy paste ' tanpa kebenaran ye...That's all for now!! Thanks for reading my Blog!!! ENJOY yaaaa....

Happily Married

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Sunday, February 5, 2012

Aku Selamat Sampai Kat Kampung .. Alhamdulillah ^^


بسم الله الرحمن الرحيم
السلام عليكم

Alhamdulillah .. Aku telah selamat sampai ke kampung semalam jam 3 petang. Satu perjalanan yang agak memenatkan. Tapi, syukur segala-galanya dipermudahkan Allah.


Sampai je kat rumah, terus terpa si kecil Adelia. Baru seminggu tak nampak, dah agak 'panjang' aku tengok dia. Hehehe .. Mak aku kata biasa je. Ntahlah. Perasaan aku je kot. Huhuhu ...


Bila memangku si kecil ni ke sana sini. Hati mula la terusik. Hmmm .. Biasalah. PEREMPUAN. Mudah sangat nak teremosi. Takpelah. Aku pujuk hati. Ada rezeki ada masanya, Insyallah .. Anugerah dari Allah itu akan tiba jua nanti. Amiiinnnn ... ^^


Hari ini kita menyambut Maulidul Rasul. Ingat tadi kalau ada kesempatan, nak gak ajak adik aku g mana-mana masjid yang ada wat sambutan. Tapi, tup-tup kena plak jaga si kecik ngan 'jaga' rumah apa yang patut (macam-macam la alasannya .. ahakss).


Okla. Aku ada kerja yang nak dibuat ni. Mak si baby tu hari ni tetiba dok meroyan. Haiiissshhhh .. Geram aku menegoknya .. Kalau ikutkan hati, nak je aku bawak si kecik ni balik Key El .. Bior aku je yang menjaganya .. Huh !


W'salam...

Adiosss...

1 comment:

deno said...

alhamdulillah... selamat bercuti...ciumkan baby utk deno :)

KLIK KAT SINI UNTUK JOIN SATU BENDA BEST PUNYE ^_^

Tengok Iklan Dulu