Iklan

PESANAN PENAJA ^-^

A little note for all my readers...Semua foto2 dalam blog aku ni, kalau xde tag 'adialuvluze.blogspot.com' @ 'adialuvezul.blogspot.com' @ 'adialuze4eva.blogspot.com' tu biasa nye courtesy of google (Thanks google!!)...Kalau ada tag tu, harap uols tak men 'copy paste ' tanpa kebenaran ye...That's all for now!! Thanks for reading my Blog!!! ENJOY yaaaa....

Happily Married

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Wednesday, February 22, 2012

Minggu Penuh STRESS & TENSEN

بسم الله الرحمن الرحيم
السلام عليكم

Minggu ni merupakan minggu yang sangat STRESS untuk aku. Kenapa? Takyah la aku citer secara terperinci. Cukup kalau aku katakan yang aku tak berapa nak enjoy apa yang aku buat sekarang berbanding kerja aku dulu.

Dulu kerja pun stress jugak. Tapi, walaupun stress, aku tau apa yang aku buat. Bila orang tanya, aku boleh jawab dengan konfiden sebab aku memang ada knowledge yang sewajarnya tentang apa yang ditanya.

Sekarang ni, bukan aku takmo belajar, tapi, kalau aku beriya nak belajar pun, belum sempat nak paham sepenuhnya, kontrak dah habis .. Hmmm ... =.=' ... Almaklumlah. Semua projek yang Department aku support sekarang ni, kebanyakkan yang berbentuk aplikasi, semuanya cuma kontrak setahun atau paling lama 3 tahun.

Minggu depan ada meeting lagi. Meeting yang melibatkan aplikasi yang aku tak berapa nak paham. Hmmmmphhhhhh. Bukan nak mengeluh. Tapi, bagi aku bila kita bekerja ni, kalau hati tak senang, jangan kata nak buat yang terbaik la, nak bangun pagi-pagi tu pun dah rasa 'berat' sesangat. Aduyaaaaiiiii ...



Okla. Aku nak sambung buat kerja yang memeningkan kepala nih. Nak buat report pulak untuk projek-projek lain. Aduh. Aida !!!Takmo macam ni !!! Semangat sikit !!! Kena bersyukur sebab ada lagi kerja yang boleh dibuat untuk menampung kehidupan yang serba materialistik nih !!!!!!! (Bagi kata-kata semangat kat diri sendiri ^_~)

W'salam ..

Adioss ...

6 comments:

cik ika said...

ika pown stress gak..tp sem ni..

cik ika said...

ika pown stress gak..tp sem ni..

cik ika said...

ika pown stress gak..tp sem ni..

cik ika said...

ika pown stress gak..tp sem ni..

sahromnasrudin said...

assalamualaikum

bersyukur sekurang-kurangnya kita ada sumber dalam mencari pendapatan kan

Hawa said...

Ala ciannyer dier....jgn stresssgt...jom tukar dept....nanti dpt kerja br...

KLIK KAT SINI UNTUK JOIN SATU BENDA BEST PUNYE ^_^

Tengok Iklan Dulu