Iklan

PESANAN PENAJA ^-^

A little note for all my readers...Semua foto2 dalam blog aku ni, kalau xde tag 'adialuvluze.blogspot.com' @ 'adialuvezul.blogspot.com' @ 'adialuze4eva.blogspot.com' tu biasa nye courtesy of google (Thanks google!!)...Kalau ada tag tu, harap uols tak men 'copy paste ' tanpa kebenaran ye...That's all for now!! Thanks for reading my Blog!!! ENJOY yaaaa....

Happily Married

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Tuesday, February 21, 2012

Selasa Yang Kurang Kata : TV LCD

بسم الله الرحمن الرحيم
السلام عليكم




P/S : Gambar semua pinjam kat Google ^^

Nota Kaki : Ni bukan nak menunjuk yee .. Saje je tunjuk salah satu idaman hati .. Thehehee
 

W'salam ..

Adioss ...

4 comments:

nur anis said...

boleh la tengok tv dengan gembira lepas ni..:)

deeya said...

kalau dah kate idaman , kena dapat kan jugak nie kak :)

kay_are said...

kne usaha sampai berjaya dapat r camtu!

Hawa said...

Akak punyer TVmcmni la Aida..dah selamat...Danish blg bakul kain..retak screen..gambar separuh je boleh tgk...

La ni tgk TV kecik je...sakit mata...

Ini semua dunia Aida....tak yah la diimpikan....banyak dosa dr pahala...hi..hi..hi..

KLIK KAT SINI UNTUK JOIN SATU BENDA BEST PUNYE ^_^

Tengok Iklan Dulu