Iklan

PESANAN PENAJA ^-^

A little note for all my readers...Semua foto2 dalam blog aku ni, kalau xde tag 'adialuvluze.blogspot.com' @ 'adialuvezul.blogspot.com' @ 'adialuze4eva.blogspot.com' tu biasa nye courtesy of google (Thanks google!!)...Kalau ada tag tu, harap uols tak men 'copy paste ' tanpa kebenaran ye...That's all for now!! Thanks for reading my Blog!!! ENJOY yaaaa....

Happily Married

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Friday, February 3, 2012

Tiram Yang Diidam ... ~.~

بسم الله الرحمن الرحيم
السلام عليكم


Aku teringiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnn sangat makan benda alah ni ...


V
V
V
v
v
v


Tau tak apa bendanya? Benda ni lagi sedap kalau masak camni ...




Masih tak tau apakah ia? Ini ada lagi gambarnya ...


Haaa .. Dah taukan apa yang aku idam-idamkan? Nyuuummm ...

P/S : Wahai suamiku yang terCINTA, marilah kita pekena Oyster kat mana-mana .. Lagi best kalau ada yang belanja .. Ahaksss

W'salam...

Adiosss...

2 comments:

nur anis said...

saya tak pernah try oyster..tapi teringin jugak nak rasa..sebab nampak macam sedap je..:)

Hawa said...

Amboi...teringin aka mengidam benda mahal2 jer.. ada apa2 ke?

KLIK KAT SINI UNTUK JOIN SATU BENDA BEST PUNYE ^_^

Tengok Iklan Dulu