Iklan

PESANAN PENAJA ^-^

A little note for all my readers...Semua foto2 dalam blog aku ni, kalau xde tag 'adialuvluze.blogspot.com' @ 'adialuvezul.blogspot.com' @ 'adialuze4eva.blogspot.com' tu biasa nye courtesy of google (Thanks google!!)...Kalau ada tag tu, harap uols tak men 'copy paste ' tanpa kebenaran ye...That's all for now!! Thanks for reading my Blog!!! ENJOY yaaaa....

Happily Married

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Saturday, February 11, 2012

Citer Pasal Kuch Kuch Hota Hai Lagi ... ^^

بسم الله الرحمن الرحيم
السلام عليكم

Just nak share Tadi masa bukak FB, nampak gambar gadis ayu nih ...


Korang semua kenal tak? Tak kenal? Aku pun mula-mula tengok tak kenal gak ... Tapi, kalau yang dah tengok FB tu, mesti ada ternampak gak gambar ni kan? Dan korang mesti dah tau sapa .. Heheee ...


Ok. Pada yang tak kenal dan nak tahu sapa dia ni, dia adalah ... Jeng jeng jeng ....

V
V
V
V
v
v
v
v
v



Haaaaa .... Dia adalah si Anjali Khanna, watak anak Shah Rukh Khan dalam citer Kuch-Kuch Hota Hai tuuuuu ... Nama sebenarnya adalah Sana Saeed dan laa ni, umur dia pada 22 September tahun ni bakal mencecah 24 tahun. Cepat betul kan masa berlalu. Masa dia berlakon dulu, umur dia baru je 9 atau 10 tahun.


Maknanya, umur aku pun dah bertambah banyak tu jugak la sedari citer KKHH ni femes dulu ek? Hmmmm .... Dah tua ghupanya aku nih .... T_T


Okla... Ni ada lagu dari citer KKHH yang si Sana ni menari sama. Layan je la yeee ^^


W'salam...

Adiosss...

3 comments:

reenapple said...

hee.. tengok jugak tadi.. hehehe

lurun namzar said...

dh besar budaknya.
lama jugak kn cite nie. xpuas nengok. :)

lurun namzar said...

jom join

http://lunashoppe.blogspot.co.nz/2012/02/luna-shoppes-giveaway.html

KLIK KAT SINI UNTUK JOIN SATU BENDA BEST PUNYE ^_^

Tengok Iklan Dulu