Iklan

PESANAN PENAJA ^-^

A little note for all my readers...Semua foto2 dalam blog aku ni, kalau xde tag 'adialuvluze.blogspot.com' @ 'adialuvezul.blogspot.com' @ 'adialuze4eva.blogspot.com' tu biasa nye courtesy of google (Thanks google!!)...Kalau ada tag tu, harap uols tak men 'copy paste ' tanpa kebenaran ye...That's all for now!! Thanks for reading my Blog!!! ENJOY yaaaa....

Happily Married

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Friday, July 29, 2011

Harimau Malaya Tetap DiHati

بسم الله الرحمن الرحيم
السلام عليكم

Kita kecundang untuk kelayakan seterusnya. Sedih, memang la sedih. Kalau rasa seronok tu ada something wrong la kot dengan korang. Hehehe ..

Takpelah ! Tahun depan piala Suzuki kita kena pastikan kita JUARA lagi !!! Go!Go!Go! Harimau Malaya Boleh !!!!

Okey. entri ni pendek je. Sekadar jadi pengubat derita. Entri len kali aku postkan gambar2 yang laki aku sempat amik masa kat stadium semalam .. Bayangkan 90ribu penyokong Malaysia di satu Stadium. Mesti HAPPENING giler tuh !!!!

Marilah kita terus memberi sokongan yang padu sebegini kepada pasukan kita sebagai pembakar semangat agar mereka terus gigih bermain atas nama MALAYSIA !!!

W'salam

Adiosss...


10 comments:

deqlis said...

mestilaa di hati..siapa lagi nak sokong..mesti laa skuad harimau jugak yg nak disokong..

pasal dodol tu, buat pengetahuan adik, sis pun ada buat dodol dalam upih pinang tu....ada dekat blog biz.. tp selalunya yg beli tu org2x yg buat hamper..dia nak pelbagaikan barang dlm hamper...akan letak sekali dodol upih dan dodol tanpin (daun mengkuang)..klu nk rasa sis nyer leh jer order nanti.. gerenti sodapp:-)

Hans said...

kalah tapi bermaruah
suka permainan malaysia skrg makin bagus
lepas nih sokong skuad olimpik plak

http://hanspunyablog.blogspot.com/2011/07/kontest-menang-duit-raya.html

Ayuni said...

Hidup Malaysia!

lurun namzar said...

mmg sdih bila kalah
tapi bangga bila kalah brmaruah... :)

sahromnasrudin said...

walau apepun, malaysia tetap dihatiku..100% buatan malaysia

AdiaLuze said...

deqlis : Ya! Malaysia boleh !! ^^

AdiaLuze said...

Hans : Sokong jgn tak sokong :D

AdiaLuze said...

Ayuni : Hidup Harimau MALAYA !!!

AdiaLuze said...

lurun namzar : betul tu !!

AdiaLuze said...

sahromnasrudin : Saya pun 100% gak !! hehe

KLIK KAT SINI UNTUK JOIN SATU BENDA BEST PUNYE ^_^

Tengok Iklan Dulu