Iklan

PESANAN PENAJA ^-^

A little note for all my readers...Semua foto2 dalam blog aku ni, kalau xde tag 'adialuvluze.blogspot.com' @ 'adialuvezul.blogspot.com' @ 'adialuze4eva.blogspot.com' tu biasa nye courtesy of google (Thanks google!!)...Kalau ada tag tu, harap uols tak men 'copy paste ' tanpa kebenaran ye...That's all for now!! Thanks for reading my Blog!!! ENJOY yaaaa....

Happily Married

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Thursday, July 28, 2011

Seribu Harapan Buat Skuad Harimau Malaya

بسم الله الرحمن الرحيم

السلام عليكم

Malam ni Harimau Malaya akan bertemu denga Singa Pura lagi. Memandangkan ramai yang bercerita, aku pun nak gak mencelah sama bercerita .. Hehehe ...


Korang gi tengok tak ? Aku pasti ramai yang kecewa kerana kehabisan tiket dan tak berpeluang memberi sokongan kepada pasukan negara menuju kemenangan (Amin) secara live.


Ala, takpe. Sokong dari gerai2 mamak pun okey gak ! Meh la sama2 kita berdoa agar pemain2 kita tak terlalu over confident dan dapat bermain dengan sehabis baik di gelanggang sendiri dan yang paling penting, tak akan menghampakan rakyat Malaysia semua. Insyallah ...


Aku nak gi gak tengok, tapi kerana aku ni fobia skit kat tempat2 yang ramai orang ni, taktau la camne lagi. Laki aku teruja sangat nak pegi. Almaklumlah, orang ada baju jersi Malaysia. Nak tayang la tuuu .. Ceh .. Masa Malaysia lawan Arsenal ari tuh, takdelah plak pakai .. Hehehe ..


Kemenangan adalah yang diidam2kan. Andaikata kekalahan yang tersurat, kepada penyokong2 yang fanatik tu, diharap jangan la pulak dok menge 'boo' dan membaling botol2 air ke dalam padang yee. Jadilah penonton dan penyokong yang berhemah .. Kalah atau menang adalah adat pertandingan.


Kepada Harimau Malaya (macam la diaorg baca blog aku .. heh), berilah persembahan yang TERBAIK pada malam ini dan tolonglah jangan hampakan kami semua ni yeee ...


W'salam

Adiosss...


6 comments:

cucu umie said...

all the best to team malysia..semoga dpt gegarkan malam nie...

Ayuni said...

sis, mlm nie penuhlh kt restoran blakang unmah sye, asyik dok gol je....

deqlis said...

takde rejeki..gagal mara///mood sedey..:(

AdiaLuze said...

cucu Umie : Kecundang jugak ditgn S'pore :(

AdiaLuze said...

Ayuni : Memang penuh .. sngt2 happening ! :D

deeya said...

Harimau Malaya lah hero ! Singapura tak pasal mereka LEMBIK ! hehe ~

KLIK KAT SINI UNTUK JOIN SATU BENDA BEST PUNYE ^_^

Tengok Iklan Dulu