Iklan

PESANAN PENAJA ^-^

A little note for all my readers...Semua foto2 dalam blog aku ni, kalau xde tag 'adialuvluze.blogspot.com' @ 'adialuvezul.blogspot.com' @ 'adialuze4eva.blogspot.com' tu biasa nye courtesy of google (Thanks google!!)...Kalau ada tag tu, harap uols tak men 'copy paste ' tanpa kebenaran ye...That's all for now!! Thanks for reading my Blog!!! ENJOY yaaaa....

Happily Married

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Wednesday, July 13, 2011

Sedih Tetapi Tetap TENANG

Assalammualaikum...

Hari yang aman, damai dan tenteram .. Walaupun diselubungi kesedihan, tapi, tetap tenang .. Kenapa ? Sebab Bos takde !!!! Wakakaakaka !!! ^__________^

Hari ni ada launching satu 'produk' baru secara besar2ran dan kemungkinan group2 Bos ni akan tidak memasukkan diri ke dalam opis laa.. ngeeeeee ...

Ala .. Seronok pun tak seseronok mana la pun .. Blog masih takleh nak bukak, tak leh nak buat komen, takleh nak edit.. Hiiisssshhhh !!!!! Ditambah la plak dengan hati yang agak mendung hari ni .. hmmmphhhh ... Tuhan je la yang tau apa rasanya .. 

Dengar kabar dari kawan2, semuanya bahagia2 belaka .. Hmmm ... Bukan aku tak bersyukur .. Tapi, aku hanya manusia biasa ... Yang kadang kala masih rasa sedih dan akan menangis bila terkenangkan kisah sendiri dan dosa2 semalam ...

image.png

W'salam

Adiosss...

image.png

2 comments:

PUANSTOBERI said...

tkpe..idup ni ada pasang surutnya. kita napak je org tu bahagia, tp dia pun ada gak masa2 yg sedih.

cucu umie said...

jgn sedih2 yer..incya-Allah ad hikmah yer

KLIK KAT SINI UNTUK JOIN SATU BENDA BEST PUNYE ^_^

Tengok Iklan Dulu