Iklan

PESANAN PENAJA ^-^

A little note for all my readers...Semua foto2 dalam blog aku ni, kalau xde tag 'adialuvluze.blogspot.com' @ 'adialuvezul.blogspot.com' @ 'adialuze4eva.blogspot.com' tu biasa nye courtesy of google (Thanks google!!)...Kalau ada tag tu, harap uols tak men 'copy paste ' tanpa kebenaran ye...That's all for now!! Thanks for reading my Blog!!! ENJOY yaaaa....

Happily Married

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Tuesday, July 26, 2011

Plant vs Zombie Punye Kisah


Assalammualaikum...

Ini semua laki aku punya pasal !!!! Waarrrghhh !!!

Eh eh eh .. Korang jangan salah sangka plak yee .. Aku bukan marah laki aku sesaje jee .. Tak marah pun sebenarnya .. Saje je nak bikin gempak .. Hehehehe ..

Aku sebenarnya mengalami ketagih main permainan ni haaa ..

 


Korang tau? Penah main ? Aku kalau dok layan permainan ni sampai pukul 1 pagi pun boleh .. Padahal subuh2 hari dah kena bangun sebab masuk kerja awal. Laki aku tak kata apa la sebab dia yang mengenalkan dan mengajar aku permainan ni .. huhuhu ..

Ni pun aku tengah blur2 je nih .. Dah 2,3 hari aku dok tahan je supaya jangan main .. Tapi, semalam, asalnya, nak main 1,2 level je, tup2 sampai pukul 1 pagi aku main ... Hampeh .. Bikin addict betul la game nih .. Waargghhh !!!!

W'salam

Adiosss...

P/S : Nak baca novel FREE ? Klik je SINI

8 comments:

Nor Adzwaty Rokkafella said...

hehehe...game ni mmg best...sy pn masa mula2 men game ni sampai terbawa2 ke ofis hahaha...pantang ada masa senggang di opis kompom akan men game ni...

Kuman Chaos said...

Memang payah nak berenti main game nih... hampes tul!!

sahromnasrudin said...

ketagih main game takpe hehehheee

AdiaLuze said...

Nor Adzwaty Rokkafella : Yg tahan tu, sampai termimpi2 dibuatnye ... Parah betul .. hehehe

AdiaLuze said...

Kuman Chaos : Betul tu .. Hampeh kaann :D

AdiaLuze said...

sahromnasrudin : Tapi bahaya gak .. Sampai leka nak wat keje .. huuuhuhuhuhu

My Aisy said...

aku penah layan game nih gan hubby sampai habis stage dia...hehe...punyalah hantu...

AdiaLuze said...

My Aisy : Dah abis stage, tapi kan ada side2 game tu kan .. Tgh dok kemaruk nak hbskan tu la ni .. hehehe

KLIK KAT SINI UNTUK JOIN SATU BENDA BEST PUNYE ^_^

Tengok Iklan Dulu