Iklan

PESANAN PENAJA ^-^

A little note for all my readers...Semua foto2 dalam blog aku ni, kalau xde tag 'adialuvluze.blogspot.com' @ 'adialuvezul.blogspot.com' @ 'adialuze4eva.blogspot.com' tu biasa nye courtesy of google (Thanks google!!)...Kalau ada tag tu, harap uols tak men 'copy paste ' tanpa kebenaran ye...That's all for now!! Thanks for reading my Blog!!! ENJOY yaaaa....

Happily Married

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Friday, July 29, 2011

Ucapan Untuk Kengkawan Semua

بسم الله الرحمن الرحيم
السلام عليكم

Dua hari cuti hujung minggu bermakna blog2 aku pun akan bercuti sama. Jadi, seawal2nya, aku nak mengucapkan :

 

Lepas ni dalam tv akan ada banyak la iklan2 berbuka puasa dan juga iklan2 raya. Tapi, dalam ghairah kita nak menyambut raya ni, bila berpuasa tu, ingat2lah untuk sesambil beribadah sama. Aku ni kena tanamkan azan untuk berterawih memandangkan itu yang paling liat aku nak buat tiap kali buat Ramadhan .. Heh ..

Sebelum aku mengundur diri untuk minggu ini, aku nak mintak maaf banyak2 kepada kawan2 dan juga mereka2 yang sudi membaca blog aku ini di atas semua salah silap dalam tulisan aku selama ini. Kalau yang salah tolong tunjukkan dan kalau yang betul, tolong ingatkan lagi ...

W'salam


Adiosss...


3 comments:

sugar2 kapas strawberry said...

selamat menyambut ramadhan al mubarak jugak

deeya said...

selamat menjalani ibadah puasa akak .. hoyaah ! sbenarnye puasa itu lebih semarak berbanding raya :p

p/s : xsmpat update blog . nie pun blogwalking laju2 . huhu ~

AdiaLuze said...

sugar2 kapas strawberry & Deeya :
Sama2 la kita yee !! ^^

KLIK KAT SINI UNTUK JOIN SATU BENDA BEST PUNYE ^_^

Tengok Iklan Dulu